آشنایی با روش تهیه‌ شیرینی پفک (مرنگ)


مرنگ یا پفک را می‌توانید تنها با سفیده تخم‌مرغ درست نمایید و به تنهایی سرو کرده و یا به عنوان تزیین برای کیک یا دسر مورد استفاده قرار دهید.

لقمه: با اضافه کردن رنگ‌های خوراکی به مایه مرنگ می‌توانید پفک‌های رنگی داشته باشید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه شیرینی مرنگ آشنا می‌شوید.

مواد لازم:

سفیده تخم‌مرغ: یک پیمانه

پودر شکر: 2 پیمانه

وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

آب‌لیمو: چند قطره

پودر هل: در صورت تمایل به دلخواه

رنگ خوراکی: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله 1 - سفیده‌های تخم‌مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش‌دار به خود بگیرد.

مرحله 2 - آب‌لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداخته‌اید به صورت گل و با فاصله بزنید. (در صورت استفاده از رنگ در این مرحله می‌توانید رنگ را اضافه کنید)

مرحله 3 - سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 140 تا 150 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

نکات:

1. برای تهیه مرنگ سفیده‌های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.

2. مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که می‌توانید بعد از 5 دقیقه که مرنگ‌ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر، مابقی زمان پخت سپری شود.

3. به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده می‌کنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.

4. رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه می‌توانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ‌های رنگی داشته باشید.




کد: 3439 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ اسفند بازدید: 4949 ساعت: 1:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
2 با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
3 دانه های سیاه اما پرخاصیت ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
4 قیمت‌های جهانی محصولات غذایی به شدت سقوط کرد ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد
5 4 خطای رایج تغذیه‌ای در ماه رمضان ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۹ تير
6 انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد
7 امید به رونق بورس کشاورزی با وزیر جدید ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ مرداد
8 بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی ۱۳۹۱ دوشنبه ۶ آذر
9 گزارش تصویری / کارگاه چاقو سازی ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

  بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی توت فرنگی می‌تواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...

  کمبود این ویتامین با خطر مرگ همراه است این ویتامین حیاتی به ویتامین آفتاب نیز معروف است.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید سطح توقع پنیری ما، دیگر از پنیر دانمارکی و لیقوان به شدت بالا رفته و با این تنوع پنیری، حتی سر در آوردن اینکه هر کدام به چه کاری می آید کمی پیچیده شده. پنیرخورهایش می گویند بعضی از پنیرها علاوه بر مصرف صبحانه یا عصرانه، مصرف غذایی هم دارند.
خوردن هندوانه برای این افراد ممنوع یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص هندوانه گفت: هندوانه میوه‌‌ای است که میزان بالایی سدیم و پتاسیم دارد به همین دلیل از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی مانند آسم،سکته قلبی و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات محافظت می‌کند.
نخود سبز، دشمن سرطان نخود سبز، نه تنها طعم خوبی دارد بلکه مملو از مواد مغذی است که خواص متعددی دارد.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.