صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
>
اسامی داوران مسابقه عكس سفره های حسینی اعلام شد
اسامی داوران مسابقه عكس سفره های حسینی اعلام شد
دبیرخانه سومین مسابقه عكس سفره های حسینی اسامی داوران خود را اعلام کرد.
لقمه:
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های اسلامی، هنرمندانی که داوری سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های حسینی را به عده دارند بدین شرح اعلام می شود: آقایان: محمد مهدی رحیمیان، مجتبی آقایی، فرامرز عامل بردبار و مهدی توكلیان و خانم مژگان طریقی كه جملگی از عكاسان مطرح ایران هستند.
جوایز نفرات برتر نیز به زودی از سوی دبیرخانه این مسابقه اعلام می شود. با توجه به فرارسیدن ایام اربعین حسینی و ارتحال حصرت رسول اكرم (ص) و شهادت امام رضا (ع) علاقه مندان و عكاسان فرصت دارند عكس های خود را با موضوع سفره های حسینی (نذورات) به دبیرخانه این جشنواره ارسال كنند.
ثبت و نشر فرهنگ غنی مذهبی و ملی و آداب، رسوم، سنن و رفتار زیبا و غنی جاری در زندگی همه اقوام و اقشار ایرانی در قالب محتوای تصویری و مکتوب اهداف این مسابقه را تشکیل می دهند.
این مسابقات در سه بخش تهران، شهرستان ها و ایرانیان خارج از کشور برگزار می شود.
البته سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های حسینی به منظور جلب مشارکت بیشتر اقشار مختلف مردم در دو گروه عکاسی با دوربین های عکاسی و دوربین های تلفن همراه برگزار خواهد شد.
تبصره 1:
تقسیم بندی بخش ها تنها به محل عکاسی و خلق اثر(وقوع خاطره) وابسته است و در هر دو مسابقه عکاسی و خاطره نویسی شرکت در هریک از بخش ها و یا همه آنها برای هر هنرمند آزاد است.
تبصره 2:
بخش ایرانیان خارج کشور اعم از اینکه اثری در مورد مجالس عزاداری ایرانیان خارج از کشور باشد یا اینکه از مشاهدات یک ایرانی از مجالس عزاداری حسینی سایر ملت ها باشد را شامل می شود.
علاقمندان فرصت دارند که آثار خود را تا 20 بهمن ماه 1389 به دبیرخانه ارسال کنند.
گفتنی است مهلت ارسال آثار قابل تمدید نخواهد بود.
داوری این مسابقات دو هفته بعد از اتمام مهلت ارسال آثار انجام خواهد شد و نتایج بلافاصله اعلام می شود.
زمان اهدای جوایز و برپایی نمایشگاه نیز متعاقبا اعلام می شود.
این مسابقه توسط سایت فراگیر لقمه و با همکاری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار می شود و علاقمندان می توانند برای کسب اطلاع بیشتر از مفاد فراخوان به سایت www.loghme.com مراجعه کنند.
کد:
348
تاریخ نشر:
۱۳۸۹ دوشنبه ۴ بهمن
بازدید:
3263
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
پرده بدون سفره
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2
تورم مواد خوراکی، سفره خانوادهها را کوچک کرده است
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3
تفاوتهای روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانیها و غذا خوردن روی میز
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
4
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
6
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
7
دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
8
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
9
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
10
توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
11
روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی
استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...
چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟
لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمهای ق...
رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید
رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا ماست هم خراب میشود؟
ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا میکند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایدهای هم به بدن نمیرساند. از ماست ترششده میتوان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
مصرف فیبر به لاغری و کاهش وزن کمک میکند
با مصرف فیبر روزانه می توانید اضافه وزن خود را بهبود دهید چراکه یکی از عوامل نیاز بدن به فیبر، اضافه وزن است.
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غذایی حاوی پروتئین، چربیهای سالم، غلات و سبزیجات مغذی نقش تعیینکنندهای در تأمین انرژی و حفظ سلامتی دارند. با ایجاد تعادل در رژیم غذایی و بهرهگیری از مواد غذایی گرم و مغذی، میتوانید احساس راحتی و انرژی بیشتری داشته باشید.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی سینا(1)
با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در مییابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آنها را میشناسیم، اشاره نمودهاند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آنها در سالیان دور است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است