صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
گزارش و مقالات
>
عسل مومدار نخرید
عسل مومدار نخرید
مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف میکند، احتمال تقلبی بودن عسلهای مومدار عرضهشده در سطح خردهفروشیهای شهر و بهکارگیری پارافین وجود دارد.
به گزارش لقمه مدیرعامل اتحادیه زنبورداران کشور در گفتگویی با اعلام این مطلب گفت: کمیتهای متشکل از اداره استاندارد، انجمن علمی زنبورعسل، اتحادیه زنبورعسل و بخش زنبورعسل بهدنبال استانداردسازی عسل تولیدی در کشور است.
عفت رئیسی سرحدی با اشاره به این موضوع که عسل را بهصورت مومدار خریداری نکنید، افزود: اولویت عسلهایی که در سطح شهر بهصورت مومدار به فروش میرسد، دارای مومی با درصدی از پارافین هستند که برای سلامت افراد زیانآور است.
وی خاطرنشان کرد: زنبورعسل برای تولید هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف میکنند. لذا تولیدکنندگان حقیقی عسل نیز معمولاً حاضر به فروش عسل با موم نیستند و از موم تولیدشده دوباره برای تولید عسل استفاده میکنند.
رئیسی سرحدی ادامه داد: موم مصنوعی در کارگاههای مومسازی با ترکیب پارافین و موم طبیعی تولید میشود.
وی ادعا کرد: برندهای مختلفی از عسلهای تقلبی در فروشگاههای زنجیرهای و میادین مشاهده میشوند که دارای درصدی از عسل طبیعی و شکر غلیظ شده هستند.
مدیرعامل اتحادیه زنبورداران کشور یادآور شد: فروشگاههای زنجیرهای بهدنبال کالاهایی هستند که بیشترین سود را برای آنها داشته باشد و عسلهای تقلبی را با سود 30 تا 40 درصد به فروش میرسانند.
رئیسی سرحدی با بیان اینکه قیمت تمامشده هر کیلوگرم عسل طبیعی 12 الی 15 هزار تومان است، تأکید کرد: با اختصاص مراکزی برای عرضه عسل طبیعی میتوان عسل طبیعی را به دست مصرفکننده رساند و تولیدکننده نیز محصول خود را به قیمت مناسبی به فروش میرساند.
نقل از : ایانا
کد:
1786
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۷ مهر
بازدید:
5365
ساعت:
2:10 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2
کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون
۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
3
علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
4
نوشیدنیهایی برای آرامش در بحران کرونا
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
5
خوراکیهای سالمی که برای کودکان مضر هستند
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
6
طرز تهیهی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
7
عسل طبیعی با طعم پورشه
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8
ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9
عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟
۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
10
جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
11
عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
لبنیات محلی بخوریم یا نه؟
آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...
چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس
پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...
معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک
ملاک هر کسی برای خرید میوه و سبزی متفاوت است. بزرگ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
پوستى بدون چروک با ده ماده غذایى
بسیارى از مردم ویتامین A را پیام آور بینایی بهتر مى دانند. توجه کنید که سلامت پوست ما نیز مستقیماً به میزان ویتامین A غذاى ما مرتبط است.
غذاهای محبوب در آسیا را بشناسید
در اینجا 10 نوع از محبوب ترین غذاهای آسیایی که بسیار خوشمزه هستند و طرفداران زیادی دارند را برایتان معرفی کرده ایم.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟
فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژهگزینی در حوزه صنایع غذایی، میگوید که تاکنون برای نامهای غذاها معادلسازی نکرده و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه میدانید
یکی از مهمترین بحثها در ارتباط با طب سنتی که میتوان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است