روش تهیه مافین شكلاتی


مافین شکلاتی، نوعی دسر و میان وعده بسیار خوشمزه است.

مواد اولیه :

آرد 450 گرم
كره 250 گرم
آب و شیر از هر کدام یك پیمانه
شكر دو پیمانه
تخم‌مرغ چهار عدد
وانیل 1/4قاشق چایخوری
كاكائو نصف پیمانه
بیكینگ‌پودر دو و نیم قاشق چایخوری


مواد لازم رویه:

كره 100 گرم
شكلات تخته‌ای 100 گرم
شیر 1/3پیمانه
كاكائو سه قاشق سوپخوری

پودر شكر یك پیمانه



طرز تهیه:

قالب 35× 25 را كاغذ روغنی انداخته و چرب كرده و فر را با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد گرم كنید. كره و شكر را به مدت سه دقیقه زده، تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه افزوده و بعد وانیل را اضافه كنید. مواد خشك را با هم مخلوط و الك كنید. شیر و آب را نیز با هم مخلوط و به تناوب مواد خشك یا مایعات اضافه كنید. داخل قالب مافین ریخته و درون فر به مدت 40 الی50 دقیقه بپزید. پس از پختن و سرد شدن با مواد رویه آن را پوشش دهید.

طرز تهیه رویه:

كره، شیر، كاكائو، پودر شكر و شكلات تخته‌ای را با هم مخلوط كرده و در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا سس شكلاتی آماده شود.




آموزش از خانم مریم شیرزایی کارشناس آشپزی و شیرینی پزی




کد: 3540 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۴ ارديبهشت بازدید: 8298 ساعت: 1:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


sahar

عالیه.خیلی خوشگله.حتما درستش میکنم

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

  نوشیدن شیر و آب فراوان راز تغذیه سالم در هوای آلوده دانشیار گروه تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی شهی...

  چگونه ورزشکاران نوجوان می توانند با پروتئین عضله سازی کنند؟ پایگاه خبری لقمه: تمرین باعث ساخت عضله می شود:اگرچ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
بهترین راه جلوگیری از آفت‌زدگی حبوبات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از مخلوط مواد شیمیایی مانند جوهر نمک و جرم‌بر با فرآورده‌های سفید کننده به دلیل تولید بخارات و گازهای بسیار سمی و خفه کننده، جداً خودداری کنید.