جنسینگ ایرانی بخورید!


بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.

به گزارش لقمه، سیاه دانه نوعی دانه علفی است که حاوی نوعی روغن و انواع مختلفی از مواد است که نقش بسیار زیادی در بهبود سلامت و مبارزه با انواع بیماری دارد و مشهور به جنسینگ ایرانی است.

سیاه دانه دارای خواص بسیار زیادی از جمله در درمان سرطان ها، درمان زخم معده نابودی سموم در کبد و نیز تنظیم سیستم گوارش بدن دارد.

گفتنی است این گیاه حتی در حیوانات نیز باعث برطرف شدن برخی از بیماری ها می شود و حیوانات نیز آن را می شناسند و از آن استفاده می کنند.

بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.

پزشکان هشدار می دهند تا افراد برای استفاده از عرقیجات و دانه های گیاهی حتماً با پزشک مشورت نمایند و به خصوص اگر باردار هستند خودسرانه سیاه دانه نخورند.


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 3848 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 5318 ساعت: 8:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت
2 افزایش قدرت باروری با گیاهان ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۴ اسفند
3 آلوورا، زنجبیل و گریپ‌فروت برای کدام بیماران خطرناک هستند؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۶ اسفند
4 9 ماده غذایی برای پدر شدن ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
5 گیاهان انرژی زا را بشناسید ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 گیاهان دارویی مفیدبرای لاغر شدن ۱۳۹۰ پنج شنبه ۱۳ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مواد قندی را در دوران پیش دبستانی محدود کنید کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...

  درمان و بهبود آفت دهان با تغذیه آفت‌های دهانی (canker sores) زخم‌های دردناکی هستند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.
نارنگی، تصفیه کننده خون ین میوه غنی از ویتامین C و فیبر است. نارنگی که بومی جنوب شرق آسیاست مانند پرتقال خواص زیادی دارد.
4 ساندویچ پیشنهادی برای پیک‌نیک این ساندویچ غنی از سبزی‌ها و حاوی ویتامین، موادمعدنی و پلی‌فنول‌ها با خاصیت آنتی‌اکسیدانی است....