بدبوترین رستوران دنیا + عکس


رستوران "رز بدبو" به تازگی در یکی از مناطق شهر سانفرانسیسکو باز شده است و تمام غذاها و حتی دکوراسیون فضای آن از سیر درست شده است به همین علت به ان لقب بدبوترین رستوران دنیا را داده اند.

به گزارش لقمه، یکی از سبزیجاتی که بوی نه چندان خوشایندی دارد ولی سرشار از خاصیت های ریز و درشت است "سیر" نام دارد اما عده زیادی نیستند که علاقه به این سبزی داشته باشند.

رستوران "رز بدبو" به تازگی در یکی از مناطق شهر سانفرانسیسکو باز شده است و تمام غذاها و حتی دکوراسیون فضای آن از سیر درست شده است به همین علت به ان لقب بدبوترین رستوران دنیا را داده اند.


در این رستوران روزانه بیش از 1000 غذا سرو می شود که همه آن ها به نوعی سیر دارد. یا سیر در آن به کار رفته است و یا اینکه درکنار غذا سیر سرو میشود.

صاحب این رستوران اعتقاد دارد این سبزی تمامی بیماری ها را در عرض چند ثانیه از یین می برد به همین علت تصمیم همچنین رستورانی را پیدا کرده است.

وارد شدن به این رستوران نیاز به شجاعت خاصی دارد چرا که بوی بسیار بدی از آن خارج می شود ولی با خوردن یک غذای سیردارد دیگر بو از بین خواهد رفت.


نکته جالب در مورد دکوراسیون این رستوران وجود بلندترین رشته سیرهای بهم متصل شده است که نزدیک به 2600سیر به یک شاخه متصل شده است و محیطی جالب را در رستوران ایجاد کرده است.

یکی از مشتریان آن ها می گوید:"من از غذاهای این رستوران بسیار لذت می برم ولی هر بار مجبور هستند لباس هایم را بشوییم چرا که بوی بسیار بدی می گیرد."


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 3586 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۹ فروردين بازدید: 3786 ساعت: 2:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
4 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
6 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
9 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
10 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
11 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه ...

  روش صحیح مصرف گوشت اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص گوشت شترمرغ گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
اشتباهی كه هر سال تكرار می‌شود به‌رغم هشدارهای جدی مسئولان بهداشتی کشور، امسال بازهم از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنی‌های گرم و داغ در روزها و شب‌های محرم استفاده شد.
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.
پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.