صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
سرگرمی
>
به چه چیز می گویند خاطره؟
به بهانه برگزاری مسابقات خاطره نویسی سفره های ایرانی اسلامی
به چه چیز می گویند خاطره؟
وقتی با این سوال روبرو می شیم که بهترین یا بدترین خاطره ای که از مقطعی از زندگی داریم چیست، به فکر فرو می رویم و بعد با برقی در نگاهمون یا اندوهی در صدامون شروع می کنیم به تعریف اون. اما خاطره نویسی برای یک مسابقه کمی فراتر از این مسئله است. چرا که باید ضمن به یاد آوردن اون خاطره بتونیم اونو به شکلی زیبا و خواندنی هم بنویسیم. مطلب کوتاه زیر اولین قدم برای این کاره. یعنی تعریفی از خاطره.
خاطره یعنی: روایت مجموعه رویدادها و سرگذشت های مربوط به یک شخص یا یک دوره. وقتی به چیزی که قبلا ، در زمان گذشته اتفاق افتاده ، فکر می کنیم و بعد مدت ها هنوز از ذهنمون پاک نشده ، وقتی نمی تونیم یادی رو، بودنی رو یا حتی یک زمان خاصی رو بی تفاوت شیم ، یعنی اینکه اون اتفاق بخشی از ذهن ما شده ، بخشی که با دیدن و یا برخورد با چیزی یا کسی برامون تداعی می شه :
چیزی که از خاطر ما می گذره و با عنوان "خاطره " می شناسیمش .
گاهی آدما، جزوی از خاطرات ما هستن ، حتی ممکنه فقط یک بار " باش " ن ولی از خودشون یادی رو می سازن ، که بعد ها می شن قسمتی از لبخندمون .
یه وقتایی خاطره های ما رو نه فقط دیگران ، که خودمون می سازیمشون : خودمون، هر چند نا خود آگاه، می شیم کارگردانایی که باز هم، اتفاقی، اثری رو خلق می کنن ، که به صورت غیر منتظره ، بی نظیر می شن ...
هر چیزی ممکنه برای ما لحظه های خاصی رو به وجود بیاره ، لحظه هایی که فراموش کردنشون غیر ممکنه ...-
سوال اینجاست: آیا همه ی خاطره ها خوبن ؟ همه ی خاطره ها لبخند به همراهشون دارن ؟ اصلا خاطره ها صرفا متعلق به لحظه های شاد و هیجان انگیز ما هستن ؟
و یا اینکه چی می شه که تداعی بعضی اتفاق ها ، تو روز مره گی ما تاثیر گذار ترین اند ؟
حتما شده خاطره ای رو برای همیشه تو دفترچه ای ثبت کنیم ، ذهن ما هم قدرت اینو داره که هم اتفاق های خوشایند و هم لحظه های ناخوشایند رو ثبت کنه ، ولی اکثرا ما از خاطره هایی حرف می زنیم که برامون شادی بخش و دوست داشتنی بودن ...
گاهی خاطره های ما ، آینده رو می سازن و مهم تر اینکه خیلی وقتا کمک می کنن که بزرگ شدنمون رو باور کنیم و یا حتی به بزرگ شدنمون کمک می کنه ...
نویسنده: الهام طوماری
کد:
364
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ جمعه ۱۰ تير
بازدید:
11455
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2
دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
3
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
4
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
5
توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6
روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
7
دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
8
«فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است
۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
9
نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود!
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
10
دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟
۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
11
پیام تسلیت دبیر مسابقات فرهنگی هنری سفرههای ایرانی اسلامی به مناسبت درگذشت بابک برزویه
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
با هم غذا بخورید تا سالم بمانید
حتما این اصطلاح را زیاد شنیدهاید که اغلب راجع به ...
10 راه پنهانی برای افزایش كلسیم
دریافت كافی كلسیم برای جلوگیری از ابتلا به پوكی اس...
نقش ویتامین D در سلامت بدن
ویتامین D از جمله ویتامینهایی است که دریافت آن از...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید
یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کمخون باید از مصرف زیاد ترشیها بپرهیزند چرا که ترشیها خون سازی را کم میکنند، همچنین ترشیها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماریهای عصبی در دراز مدت و پیری زودرس میشود.
تهران آب ندارد
پرویز کردوانی، سالهاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرمترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانهاش پراست از تقدیرنامهها و عکسهایش. عکسهایی از زمانهای خیلی دور و خیلی نزدیک.
آویشن؛ کاهنده غلظت خون
آویشن به عنوان رفع کننده غلظت خون، افزایش دهنده هوش, تقویت کننده اعصاب و تقویت کننده معده و همچنین لاغر کننده شناخته میشود.
میوه ضدچاقی را با پوست بخورید
پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولیک» موجود در پوست سیب به افزایش حجم عضلات و چربی مفید قهوهای در موشها کمک میکند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است