صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
سرگرمی
>
به چه چیز می گویند خاطره؟
به بهانه برگزاری مسابقات خاطره نویسی سفره های ایرانی اسلامی
به چه چیز می گویند خاطره؟
وقتی با این سوال روبرو می شیم که بهترین یا بدترین خاطره ای که از مقطعی از زندگی داریم چیست، به فکر فرو می رویم و بعد با برقی در نگاهمون یا اندوهی در صدامون شروع می کنیم به تعریف اون. اما خاطره نویسی برای یک مسابقه کمی فراتر از این مسئله است. چرا که باید ضمن به یاد آوردن اون خاطره بتونیم اونو به شکلی زیبا و خواندنی هم بنویسیم. مطلب کوتاه زیر اولین قدم برای این کاره. یعنی تعریفی از خاطره.
خاطره یعنی: روایت مجموعه رویدادها و سرگذشت های مربوط به یک شخص یا یک دوره. وقتی به چیزی که قبلا ، در زمان گذشته اتفاق افتاده ، فکر می کنیم و بعد مدت ها هنوز از ذهنمون پاک نشده ، وقتی نمی تونیم یادی رو، بودنی رو یا حتی یک زمان خاصی رو بی تفاوت شیم ، یعنی اینکه اون اتفاق بخشی از ذهن ما شده ، بخشی که با دیدن و یا برخورد با چیزی یا کسی برامون تداعی می شه :
چیزی که از خاطر ما می گذره و با عنوان "خاطره " می شناسیمش .
گاهی آدما، جزوی از خاطرات ما هستن ، حتی ممکنه فقط یک بار " باش " ن ولی از خودشون یادی رو می سازن ، که بعد ها می شن قسمتی از لبخندمون .
یه وقتایی خاطره های ما رو نه فقط دیگران ، که خودمون می سازیمشون : خودمون، هر چند نا خود آگاه، می شیم کارگردانایی که باز هم، اتفاقی، اثری رو خلق می کنن ، که به صورت غیر منتظره ، بی نظیر می شن ...
هر چیزی ممکنه برای ما لحظه های خاصی رو به وجود بیاره ، لحظه هایی که فراموش کردنشون غیر ممکنه ...-
سوال اینجاست: آیا همه ی خاطره ها خوبن ؟ همه ی خاطره ها لبخند به همراهشون دارن ؟ اصلا خاطره ها صرفا متعلق به لحظه های شاد و هیجان انگیز ما هستن ؟
و یا اینکه چی می شه که تداعی بعضی اتفاق ها ، تو روز مره گی ما تاثیر گذار ترین اند ؟
حتما شده خاطره ای رو برای همیشه تو دفترچه ای ثبت کنیم ، ذهن ما هم قدرت اینو داره که هم اتفاق های خوشایند و هم لحظه های ناخوشایند رو ثبت کنه ، ولی اکثرا ما از خاطره هایی حرف می زنیم که برامون شادی بخش و دوست داشتنی بودن ...
گاهی خاطره های ما ، آینده رو می سازن و مهم تر اینکه خیلی وقتا کمک می کنن که بزرگ شدنمون رو باور کنیم و یا حتی به بزرگ شدنمون کمک می کنه ...
نویسنده: الهام طوماری
کد:
364
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ جمعه ۱۰ تير
بازدید:
11907
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2
پرده بدون سفره
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
3
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4
تفاوتهای روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانیها و غذا خوردن روی میز
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
5
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
7
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8
دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
9
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
10
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
11
توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هفت ماده غذایی برای تقویت سلامت جسمی
این منابع غذایی سرشار از ویتامین C و E ، آهن و ک...
بهترین رژیم غذایی مخصوص شب امتحان
یک کارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه عدم مصرف صبحان...
سیب را با پوست بخورید
پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
همه چیز درباره داشتن لثه سالم و زیبا
اگر بپرسید مهمترین جزء یک لبخند زیبا چیست قطعا همه میگویند دندان سالم و زیبا. اما در کنار سلامت و زیبایی دندانها، سلامت و فرم لثهها نیز از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است در حدی که زیباترین دندانها اگر با لثهای بیمار و عفونی احاطه شوند نهتنها لبخند زیبایی نمیسازند بلکه به دلیل عفونت لثه یا تحلیل رفتن آن جلوه خود را نیز از دست داده و صاحب چنین دندان و لثهای قطعا لبخند زیبایی نخواهد داشت.
سفره و صندوق
پایگاه خبری لقمه: شاید عنوان این تیتر در نگاه اول عجیب به نظر برسد و مخاطب با خود بگوید غذا چه ربطی با انتخابات به عنوان یک کنش سیاسی دارد؟!اما واقعیت این است غذا به عنوان نماد و مصداقی از بهبود اوضاع زندگی و به مثابه یک شاخص اقتصادی از اهمیت و جایگاه خاصی در برنامه های نامزدهای انتخاباتی برخوردار است و بخش عمده ای از فعالیت ها و وظایف یک رئیس جمهور به شکل مستقیم و غیر مستقیم با مساله غذا در ارتباط است.
چرا باید دور هم غذا بخوریم؟
بچه که بودیم، جمعهها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره مینشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمهسبزی مستمان میکرد.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است