قیمت انواع گوشت و مرغ در تهران


گزارش میدانی از قیمت انواع گوشت و مرغ در تهران حکایت از آن دارد که نه تنها قیمت گوشت گران نشده است، بلکه قیمت‌ها روند کاهشی نیز دارد.

به گزارش لقمه، طی روز دو گذشته بسیاری از رسانه‌ها از افزایش قیمت گوشت اطلاع دادند، درحالی که برخی دیگر خبر از آن می دهند که قیمت گوشت قرمز گوسفندی هیچ‌گونه افزایشی نداشته است.

همچنین روز گذشته علی اصغر ملکی نیز از کاهش 10 درصدی قیمت گوشت گوسفندی خبر داده و گفته بود، لاشه گوسفندی به قیمت کیلویی 23 تا 23 هزار و 500 تومان به واحدهای صنفی داده می‌شود و واحد صنفی شقه گوسفندی را به قیمت 27500 تومان عرضه می‌کند و قیمت ران گوسفندی نیز کلیویی 32 تا 33 هزار تومان است.

بنابراین گزارش، قیمت شقه گوسفندی در واحدهای خرده فروشی سطح شهر کمتر از قیمت اعلامی اتحادیه و به قیمت 26 تا 26 هزار و 500 تومان عرضه می‌شود، به طوری که قیمت سردست گوسفندی نیز در میادین میوه و تره‌بار، هرکیلوگرم 26 هزار و 100 تومان، چرخ کرده مخلوط 21 هزار و 500 تومان ، راسته پاک کرده 32 هزار و 100 تومان، ران پاک کرده 31 هزار و 400 تومان و گردن به قیمت 25 هزار و 700 تومان عرضه می‌شود.

علیرغم اعلام کارگروه تنظیم بازار برای قیمت خرده فروشی هرکیلوگرم مرغ به 5 هزار و 700 تومان، اما قیمت این کالا در خرده فروشی‌های سطح شهر همچنان بین 4 هزار و 800 تا 5 هزار تومان است و بازار اعتنایی به قیمت‌گذاری دولت نمی‌کند.

در میادین میوه وتره بار نیز مرغ کامل تازه بسته‌بندی شده هر کیلو گرم 4 هزار و 830 تومان عرضه می شود که نسبت به پنجشنبه گذشته در هر کیلو گرم 300 تومان کاهش قیمت داشته است، همچنین مرغ کامل پاک شده نیز در میادین میوه و تره‌بار 5 هزار و 630 تومان عرضه می‌شود.

قیمت تخم مرغ تازه غیر بسته‌بندی شده در میادین میوه‌و تره‌بار هر کیلو گرم 28 هزار و 800 تومان و به صورت بسته‌بندی شده به قیمت 2 هزار و 980 تومان عرضه می‌شود.

این به معنای آن است که هر عدد تخم‌مرغ در میادین میوه و تره‌بار 200 تومان عرضه می‌شود، اما همین کالا در خرده‌فروشی‌های سطح شهر تا هر عدد 300 تومان هم فروخته می‌شود.

نرخ مصوب هر کیلوگرم دام زنده امروز در تهران 12 هزار و 500 تومان بوده است و این قیمت تا اطلاع ثانوی ثابت بوده و افزایشی نخواهد داشت.


نقل از :مهر

کد: 3682 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ ارديبهشت بازدید: 2464 ساعت: 2:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
7 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
10 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اسیدهای چربی که خود چربی سوزند! این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...

  استفاده از ظروف یکبارمصرف شیمیایی سرطانزاست یک متخصص تغذیه گفت: در صورت استفاده از ظروف یکبار ...

  چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟ پایگاه خبری لقمه: منیزیم یکی از فراوان‌ترین مواد م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت