5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار


در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضعیت آب و هوایی تغییر می کند، در چنین شرایطی ما نیزمتناسب با تغییرات جوی باید مواد غذایی خاصی را مصرف کنیم تا با احساس ضعف و سستی در بدن مقابله کنیم.

به گزارش لقمه، پنج ماده غذایی برای اضافه کردن به فهرست غذای هفتگی افراد به منظور تسکین دردهای التهابی و کمک به رفع بی حالی های مخصوص فصل بهار پیشنهاد شده است.

این پنج ماده غذایی زنجبیل، فلفل قرمز، زردچوبه، گیلاس و ماهی آزاد هستند که در مطلبی که در نشریه آمریکایی« درد» به تازگی به چاپ رسیده، به مصرف آنها در فصل بهار بسیار تاکید شده است.

زنجبیل

برای مقابله با دردهای التهابی ضعیف می توان از زنجبیل استفاده کرد. این ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است و خوردن زنجبیل تازه به انسان احساس گرمی می دهد.

افرادی که پس از یک فعالیت ورزشی به مدت 10 روز و روزانه معادل نیم قاشق چای خوری زنجبیل مصرف می کنند، دردهای التهابی آنها در کمتر از 24 ساعت برطرف می شود.

فلفل قرمز

ممکن است تعجب آور به نظر برسد، اما فلفل قرمز که باعث ایجاد التهاب غشاهای مخاطی می شود، می تواند در بخش های دیگر بدن به عنوان یک ضدالتهاب عمل کند.

فلفل قرمز سرشار از ویتامین C است؛ این ویتامین کمک می کند تا بافت های آسیب دیده بتوانند خود را ترمیم کنند. فلفل قرمز سرشار از ترکیباتی مانند فلاونوئیدها است که باعث کاهش التهاب می شوند. همچنین ماده سوزنده ای در سطح خارجی فلفل قرار دارد که در بسیاری از کرم های ماساژ به عنوان مسکن به کار برده می شود.

زردچوبه

رنگدانه اصلی زردچوبه کارکامین است. این رنگدانه به زردچوبه رنگ زرد و همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی قوی با قدرت ضدالتهابی می دهد. این خاصیت ضدالتهابی زردچوبه برای تسکین دردهای ناشی از آرتروز موثر است.

زردچوبه همچنین برای افرادی که از سندرم روده تحریک پذیر رنج می برند، به عنوان یک نوع ضدعفونی کننده عمل می کند.

اگر زردچوبه را به همراه فلفل سیاه، زنجبیل و یا روغن هایی مانند روغن زیتون مصرف کنیم ، موثرتر عمل می کند.

گیلاس

گیلاس نیز حاوی آنتی اکسیدان و رنگدانه های طبیعی است که به آن رنگ قرمز زیبایی می دهد.

ترکیبات موجود در میوه های دیگر مانند زغال اخته یا تمشک نیز دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند که به محافظت از قلب کمک می کنند و همچنین اثرات ضدالتهابی شبیه به آسپرین دارند.

یک مجله غذایی آمریکایی نیز در مطلبی به افراد شرکت کننده در مسابقات دو توصیه کرده است که برای کاهش دردهای پس از مسابقه آب گیلاس بنوشند.

ماهی آزاد

ماهی آزاد یکی از منابع اصلی امگا 3 و منبع ویتامین D است؛ این مواد مغذی به جلوگیری از ورم مفاصل و درد مفاصل کمک می کند.

می دانیم که امگا 3 تنظیم کننده خوبی برای خلق وخوی افراد است، با این حال مطالعه ای که به تازگی منتشر شده، نشان می دهد که امگا 3 به کاهش تولید سیتوکین ها و آنزیم های دیگر که باعث التهاب تاندون ها و ماهیچه های بدن می شود، کمک می کند.


نقل از :سلامت نیوز

کد: 3713 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۴ ارديبهشت بازدید: 3810 ساعت: 12:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوابی راحت را با این میوه تابستانی تجربه کنید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
2 کیفیت گیلاس ایران، برتر از گیلاس ترکیه و آمریکاست ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
3 شمیرانات رتبه اول تولید گیلاس در کشور و رتبه سوم در جهان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
4 سومین جشنواره گیلاس در لواسان برگزار می‌شود/ جایگاه نخست گیلاس ایران در کیفیت و سوم تولید در جهان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
5 نرخ جدید میوه و صیفی جات ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
6 آغاز برداشت گیلاس از سطح 430 هکتار از باغات قزوین ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد
7 طرز تهیه چند نوع اسموتی با گیلاس ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد
8 گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
9 قیمت میوه‌های نوبرانه تغییر می‌کند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
10 با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۳ خرداد
11 خواص آب گیلاس ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت...

  ایمپلنت بهترین روش درمان برای دندان‌های از دست رفته رئیس نخستین کنگره بین المللی ICOI در منطقه خاورمیا...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.
می‌خواهید لاغر بمانید؛ این توصیه را جدی بگیرید تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟