ابلاغ بخشنامه جدید خرید گندم کیفی/ واردات 5 میلیون تن گندم


معاون وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت از ابلاغ بخشنامه جدید خرید گندم کیفی در سال جاری خبرداد و گفت: نظارت کیفی بر روی گندم‌های تولید داخلی و وارداتی صورت می‌گیرد.

به گزارش لقمه، عباس قبادی از ابلاغ بخشنامه‌های جدیدی برای بهبود کیفیت گندم خبرداد و گفت: دستورالعمل كیفی خرید گندم در سال جاری، به تازگی به شركت‌های غله مناطق كشور ابلاغ شده است. به این معنا که این بخشنامه ها با هدف ارتقاء كیفیت و ویژگی های ظاهری گندم مورد خریداری و جهت دهی به عرضه گندم پاك تر، بخشنامه‌های مرتبط به منظور حفظ هماهنگی در زمینه ی خرید گندم داخلی ابلاغ شده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: همچنین در راستای اتخاذ رویه یكسان در آزمایشگاه‌های كنترل كیفی شركتهای غله و متصدیان امر خرید، دستورالعمل گندم قابل خریداری، ویژگی ها و روش های اندازه گیری و حدود مجاز توسط كارگروه تخصصی گروه خرید و نگهداری غلات جهت خرید گندم با كیفیت به مناطق 31گانه سراسر كشور تهیه و ارسال شده است.

وی تصریح کرد: کیفیت گندم های ذخیره سازی شده و آردهای تولیدی از متغیرهای موثر بر كیفیت وسلامت نان تولیدی است كه به منظور بهبود كیفیت نان های تولیدی، مركز پژوهش های غلات شركت بازرگانی دولتی با پایش مستمر گندم داخلی و خارجی به خرید و ذخیره سازی گندم و تولید آردهای استاندارد اقدام می كند.

قبادی گفت: در سال گذشته برنامه كنترل كیفیت گندم های وارداتی، مطابق استاندارد ملی گندم با بیش از 150 نمونه از مجموع 5 میلیون و 180 هزارتن گندم وارد شده به كشور از مبادی بنادر شمال و جنوب، انجام شد ه كه آزمون های كنترل كیفیت، موجودی مطلوب پروتئین و گلوتن دراین گندم ها را در حد مطلوب نشان داد.

وی همچنین در خصوص كیفیت گندم‌های داخلی خریداری شده افزود: كنترل كیفیت گندم‌های داخلی نیز بر روی 228 نمونه از مجموع 2 میلیون و 42 هزارتن گندم خریداری شده ، براساس همین استاندارد مورد آزمون قرار گرفت كه نتایج حاصله ازكیفیت پروتئین و گلوتن مطلوب دراین گندم ها حكایت داشت.

قبادی همچنین در خصوص كیفیت آردهای تولیدی كشور تصریح كرد: با توجه به اهمیت بهداشت آرد به عنوان ماده اولیه نان، پایش 779 نمونه آرد های تولیدی در سال گذشته مطابق استانداردهای ملی ایران حدود 97 درصدنمونه با استاندار منطبق بوده است.


نقل از :مهر

کد: 3737 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۸ ارديبهشت بازدید: 1831 ساعت: 9:19 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
6 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
9 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
10 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
11 مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

  آیا آب میوه برای سلامت کودکان مضر است؟ در گذشته آب میوه را به خاطر داشتن ویتامین C فراوان...

  خواص درمانی کلم بروکلی یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
6 ماده‌ی غذایی برای تسکین دردهای زنانه اگر از دردهای قبل از دوره‌ی ماهانه‌تان شکایت دارید، اگر علائم این دوره تبدیل به کابوس هر ماهتان شده است این مطلب به دردتان می‌خورد.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟