صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
با آووکادو کمر باریک شوید
با آووکادو کمر باریک شوید
کارشناسان تغذیه تاکید دارند: مصرف مداوم آووکادو کیفیت رژیم غذایی و شاخصهای اصلی سلامت را ارتقا میدهند.
به گزارش لقمه، بررسی مطالعات انجام شده طی سالهای 2001 تا 2008 میلادی حاکی از آن است که مصرف آووکادو avocado به بهرمندی از یک رژیم غذایی سالم، افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش خطر سندرم متابولیک و کاهش وزن بدن کمک میکند.
سندرم متابولیک که خطر ابتلا به بیماری قلبی را در انسان تشدید میکند با علائمی همچون فشار خون بالا، افزایش قند خون و افزایش سایز دور کمر خود را شناخته میشود.
در این بررسی، پزشکان کیفیت رژیم غذایی 17 هزار و 567 فرد 19 سال و به بالا را مورد مطالعه قرار دادند. از بین افراد شرکت کننده در این مطالعه 347 نفر، آووکادو را در رژیم غذایی روزانه خود گنجاندند.
در این آزمایشها آشکار شد افرادی که آووکادو مصرف میکنند تمایل بیشتری به مصرف سایر میوهها و سبزیجات دارند و کمتر به مصرف مواد قندی و شیرین روی میآورند.
همچنین مصرف کنندگان این میوه حجم بیشتری از مواد مغذی و مفید نظیر فیبر خوراکی، ویتامین E و K، پتاسیم و منیزیم در طول روز دریافت میکنند.
این مطالعه تنها به رابطه بین مصرف آووکادو و نقش آن در داشتن بدنی سالمتر اشاره دارد و انجام بررسیهای بیشتری برای کشف چگونگی این تاثیرگذاری لازم است.
نقل از :ایسنا
کد:
3742
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ يکشنبه ۸ ارديبهشت
بازدید:
5697
ساعت:
6:22 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
نکات تغذیه سالم پاییزی
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
2
اطلاعات کلی از آووکادو Avocado
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ دي
3
با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
4
میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5
میوه هایی که از خطر مرگ پیشگیری می کند
۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر
6
اسموتی مغذی برای بهبود گوارش
۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
7
چرا سالمندان باید روزانه آووکادو بخورند؟
۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8
آیا پوسته آووکادو می تواند بیماری های قلبی را درمان کند؟
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
9
ارتباط سبزی ومیوه های رنگی با بیماری های قلبی!
۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
10
مصرف چربی های سالم ھوسھای غذایی از بین می برد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
11
کاهش توزیع میوههای ممنوعه در بازار
۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است
یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...
غذاهای سرخشده احتمال بروز سرطان را افزایش میدهند
یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخشده و روغنهایی که ...
کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید!
خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد
مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفادهترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ میکنند.
بااین میوه ها پوستتان را "لیزردرمانی" کنید
قبل از آنکه به سراغ درمان های گران قیمت برای زیبایی پوست صورتتان بروید می توانید مصرف این میوه ها و سبزیجات و تاثیر معجره آسای آن بر پوست صورتتان را امتحان کنید.
اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور
وزارت جهاد کشاورزی معتقد است، عطش بازار تراکتور به عرضه پایین برمیگردد اما وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص میگوید، بین آمار نیاز بازار و تقاضا اختلاف وجود دارد.
درمان آکنه با محلولهای خوراکی
تا به حال شده كه شب هنگام خواب ناگهان ببینید یك جوش زشت و چركی روی صورتتان خودنمایی میكند، در حالی كه فردا به یك مهمانی دعوت هستید یا میخواهید با فردی ملاقات كنید كه برایتان اهمیت زیادی دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است