ماهی کباب بندری، طعم خوش جنوبی


با اینكه كباب ماهی یكی از لذیذترین غذاهاست اما به دلایل نامشخصی، زیاد بین مردم ایران جا نیفتاده و طرفدار ندارد.

به گزارش لقمه، كباب ماهی بسیار سریع آماده می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. اگر از ماهی فیله مانند شیر یا ازون‌برون استفاده می‌كنید ماهی را خرد كرده و به سیخ بكشید. اگر هم از ماهی درسته استفاده می‌كنید چاره كار استفاده از توری كباب‌پز است. در صورتی كه توری در دسترس ندارید، چند سیخ كباب باریك را به موازات هم روی منقل چیده و ماهی را روی آن كباب كنید. فقط لازم است كه سیخ‌ها را كمی چرب كنید تا ماهی به آن نچسبد.

 

مواد لازم برای 4 نفر:

      فیله ماهی: یك كیلو، خرد كرده
      روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
      آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
      آب پیاز: 6 قاشق غذاخوری
      زعفران دم‌كرده: 4 قاشق غذاخوری
      نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم


روش تهیه اول:

1- روغن، آبلیمو، آب پیاز و زعفران را مخلوط كرده و حسابی روی آن نمك و فلفل بپاشید.


2- تكه‌های ماهی را كاملا خشك كرده و داخل مایه روغن بریزید و حداقل یك ساعت صبر كنید تا ماهی طعم بگیرد.


3- ماهی‌ها را به سیخ كشیده و روی زغال كباب كنید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود.


روش تهیه دوم:


1- به جای زعفران تركیب زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سیر استفاده كنید. در این صورت آب پیاز را حذف كنید.


2- چون احتمال دارد ماهی هنگام جدا شدن از سیخ خرد شود، بهتر است آن را به همان صورت سرو كنید.


3- چند ثانیه قبل از برداشتن ماهی كبابی از روی آتش، كمی كره آب شده روی آن بمالید.


نقل از :مجله ایده آل

کد: 3773 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۲ ارديبهشت بازدید: 5077 ساعت: 3:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
6 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
9 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
11 صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور ۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه نكاتی را در تهیه غذای خانگی رعایت كنیم؟ در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.
گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) پایگاه خبری لقمه: تور قطار گردشگری ساعت هفت روز جمعه 18 اسفند ماه، حرکت خود را از ایستگاه راه آهن تهران به سمت سوادکوه در استان مازندران آغاز کرد و بعد از عبور از گرمسار، بن کوه، کبوتر دره، سیمین دشت، زرین دشت، مهاباد، فیروزکوه، گدوک ، دوگل، ورسک و سرخ آباد وارد ایستگاه راه آهن سوادکوه شد.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.