قیمت شکر تغییری نکرده است


معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اظهار کرد: قیمت فروش شکر هیچ گونه تغییری نکرده و هر گونه افزایش قیمت آن تخلف بوده و با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.

به گزارش لقمه، مجتبی فراهانی اظهار کرد: متاسفانه دیده شده که بعضی از فروشندگان قیمت شکر را افزایش داده یا برخی از قنادی‌ها به بهانه افزایش قیمت شکر نرخ فروش محصول نهایی خود را افزایش داده‌اند.

وی با بیان این‌که قیمت شکر هیچ تغییری نسبت به گذشته نکرده است خاطرنشان کرد: هم اکنون نرخ فروش هر کیلوگرم شکر در کارخانه 1300 تومان است و برای کنترل این نرخ بازرسان تمامی وقت را در واحدهای تولیدی مستقر کرده‌ایم که موظفند استمرار عرضه، رعایت قیمت فروش و اخذ تاییدیه از خریداران شکر را کنترل کنند.

وی ادامه داد: در سطح بنکداری و خرده فروشی نیز بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها و شورای اصناف با همکاری سازمان تعزیرات نسبت به کنترل قیمت‌های فروش اقدام می‌کنند.

او خاطرنشان کرد: بنکداران در سراسر کشور موظفند علاوه بر هزینه حمل ونقل تنها سه درصد به قیمت 1300 تومانی خرید شکر اضافه کرده و در اختیار خرده فروشان قرار دهند و خرده فروشان نیز می‌توانند حداکثر 10 درصد قیمت شکر دریافتی از بنکداران را افزایش دهند.

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با بیان این‌که تمام شکرهای موجود در سطح کارخانه‌ها وانبارها با ارز مرجع وارد شده است تصریح کرد: هم اکنون به مقدار نیاز چند ماه شکر موجود بوده و از آن سو تولید داخلی نیز آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد:‌ در یک ماه اخیر 39 هزار بازرسی از واحدهای تولیدی، بسته بندی، بنکداری و خرده فروشی شکر صورت گرفته و حدود 20 میلیارد تومان پرونده گرانفروشی برای تولیدکنندگان و واردکنندگان و یک میلیارد تومان پرونده گرانفروشی برای خرده فروشان این محصول تشکیل شده است.

به گفته او در این مدت میزان بازرسی‌ها چهار برابر و میزان کشف تخلفات و تشکیل پرونده برای گرانفروشان شکر سه برابر شده و 1720 پرونده در یک ماه اخیر در این زمینه تشکیل شده است.

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تاکید کرد: بنابراین با توجه به اقدامات انجام شده قیمت شکر هیچ تغییری نسبت به گذشته نکرده و هر گونه افزایش قیمت چه در سطح واحدهای خرده فروشی و چه در سطح واحدهای صنفی مرتبط مانند قنادی تخلف بوده و در صورت گزارش مصرف‌کنندگان به شدت با آن برخورد خواهد شد.

به گزارش ایسنا، با توجه به نرخ 1300 تومانی فروش شکر از سوی واحدهای تولیدی و با احتساب 13 درصد سود مشروع بنکداران و خرده فروشان و حداکثر چند درصد هزینه حمل ونقل قیمت فروش شکر در واحدهای صنفی باید حداکثر حدود 1500 تومان باشد.


نقل از :ایسنا

کد: 3838 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۰ ارديبهشت بازدید: 2047 ساعت: 2:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
2 شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
3 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
4 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
5 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
6 نرخ جدید قیمت شکر اعلام شد/ چرا افزایش قیمت اعلام رسمی نمی‌شود؟ ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
7 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
8 کشاورزی در یک هفته/ از قیمت مرغ تا انتظارت از وزیر جدید کشاورزی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
9 واگذاری تنظیم بازار قند و شکر به بخش خصوصی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
10 عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
11 ۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، س...

  چطور وزن‌مان را به سرعت کم کنیم اما به سلامتی مان لطمه نزنیم؟ از رژیمهای سخت خسته شده اید ؟ از این روشهای سالم و...

  دختران نوجوان از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اجتناب کنند عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن گرامیداشت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند پایگاه خبری لقمه: در یک مطالعه جدید بر روی بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکا، کوکاکولا به عنوان بهترین مکان برای کار و رشد شغلی رتبه‌بندی شد.
9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.