قیمت جدید شیر خام بررسی می‌شود


رییس اتحادیه مرکزی دامداران از بررسی قیمت جدید خرید شیر خام از دامداران در جلسه امروز ستاد تنظیم بازار خبر داد.

به گزارش لقمه، سیروس روستا اظهار کرد: از آنجاکه قیمت نهاده‌های دامی در سال جاری افزایش یافته و هزینه‌های تولید مانند دستمزد کارگران، هزینه‌ی حمل‌ و نقل و ... با افزایش 30 درصدی مواجه شده است، بررسی قیمت جدید خرید شیر خام از دامداران در دستور کار این ستاد قرار گرفته است.

وی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت در حالی تصمیم به انتقاد دومین قرار‌داد برای خرید شیر خام از دامداران را گرفته که هنوز نهاده‌های دامی مورد نیاز دامداران از دی‌ ماه تاکنون را به آنها تحویل نداده است.

رییس اتحادیه مرکزی دامداران گفت: بر اساس تفاهم‌نامه سال گذشته این اتحادیه با شرکت پشیبانی امور دام باید 10 روز قبل از تحویل هر کیلوگرم شیر، نهاده مورد نیاز دامداران به آنها داده می‌شد اما علی‌رغم این‌که دامداران از اول دی‌ ماه تا آخرین روز تفاهم‌نامه یعنی 15 فروردین‌ماه امسال 731 هزار تن شیر خام تحویل داده‌اند، هنوز هیچ نهاده‌ای دریافت نکرده‌اند.

به گفته روستا بر اساس تفاهم‌نامه منعقد‌ شده سال گذشته، شرکت پشتیبانی امور دام باید 500 هزار تن نهاده‌های دامی (180 هزار تن جو، 180 هزار تن ذرت، 140 هزار تن سویا) به دامداران تحویل می‌داد.

وی ادامه داد: در تفاهم‌نامه‌ جدید که در جلسه‌ی امروز ستاد تنظیم بازار بررسی می‌شود باید ضمن در نظر گرفتن هزینه‌های تولید و قیمت‌های امسال نهاده‌های دامی، برای دامداران تمهیداتی اندیشیده شود تا شرکت پشتیبانی امور دام بهتر به تعهدات خود عمل کند.

هم‌چنین سعید سلطانی - مدیر عامل اتحادیه مرکزی دامداران - در این باره گفت: در حال حاضر قیمت نهاده‌های دامی افزایش یافته به گونه‌ای که هر کیلوگرم جو از 590 به 650 تومان، هر کیلوگرم ذرت از 600 به 700 تومان و هر کیلوگرم ذرت از 900 به 1050 تومان رسیده است که با این قیمت‌های جدید دیگر امکان تحویل شیر خام با شرایط سال گذشته برای دامداران وجود ندارد.

وی افزود: براساس تفاهم‌نامه منعقده شده اتحادیه دامداران با شرکت پشتیبانی امور دام باید نهاده‌های دامی به وسیله چک و سفته به دامداران تحویل داده می‌شد اما شرکت پشتیبانی امور دام شرایط خود را تغییر داده و اعلام کرده است که نهاده‌های دامی معوق را با ضمانت‌نامه‌های بانک ملی به دامداران تحویل می‌دهد که این خود برای تولید‌کنندگان مشکلات عدیده‌ای به وجود آورده است.

مدیر عامل اتحادیه مرکزی دامداران اظهار امیدواری کرد در جلسه‌ی امروز ستاد تنظیم بازار شرایط و مفاد تفاهم‌نامه به گونه‌ای تنظیم شود تا دامداران انگیزه‌ی بیشتری برای افزایش تولید شیر در سال جاری داشته باشند.


نقل از :ایسنا

کد: 3855 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 2041 ساعت: 11:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
3 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
4 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
7 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
8 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
9 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
10 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
11 تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبارزه با بوی بد بدن مواد غذایی که می‌خوریم، تأثیر مستقیم بر بوی بد بدن...

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز این داروها را خودسرانه قطع نکنید بروز افسردگی، استرس و عصبانیت نیز از آثار روانی قطع درمان و رها کردن هورمون تیروئید به حال خود است که در میان بیماران بسیار شایع است.
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
مواد غذایی مفید برای فصل سرما راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 10 ماده‌ غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.