دیگر شیرخام را 930 تومان نمی‌فروشیم


رییس اتحادیه مرکزی دامداران از لغو جلسه امروز ستاد تنظیم بازار که قرار بود درباره قیمت جدید شیر خام تصمیم گیری شود، خبر داد و گفت: دامداران دیگر حاضر نیستند شیر خام را به قیمت سال گذشته (کیلویی 930 تومان) بفروشند.

به گزارش لقمه، سیروس روستا اظهار کرد: از پانزدهم فروردین ماه امسال که تفاهم نامه منعقد شده شرکت پشتیبانی امور دام با اتحادیه دامداران تمام شد باید تمهیدات برای تمدید این تفاهم نامه با قیمت‌ها و هزینه‌های جدید تولید اندیشیده می‌شد اما تاکنون در این باره هیچ تصمیم جدیدی گرفته نشده و امروز - سه‌شنبه - برای دومین بار جلسه ستاد تنظیم بازار بدون اطلاع‌رسانی به اعضای دعوت شده به این جلسه لغو شود.


وی افزود: از آنجاکه قیمت نهاد‌ه‌های دامی از سوی شرکت امور پشتیبانی دام افزایش یافته و هزینه‌های تولید مانند دستمزد کارگران و حمل و نقل نیز تا 30 درصد رشد داشته است، دامداران دیگر نمی‌توانند شیر خام تولید شده در دامداری‌ها را به قیمت کیلویی 930 تومان بفروشند.


رییس اتحادیه مرکزی دامداران گفت: باید هر چه سریع‌تر برای ساماندهی به وضعیت دامداران و جلوگیری از ضرر و زیان بیشتر آن‌ها جلسه ستاد تنظیم بازار برگزار شود و با احتساب هزینه‌ و قیمت‌های جدید، نرخ‌ جدیدی برای خرید تضمینی شیر امسال در نظر گرفته شود.


براساس تفاهم نامه منعقد شده سال گذشته شرکت پشتیبانی امور دام با اتحادیه مرکزی دامداران که تا پایان پانزدهم فروردین ماه امسال اعتبار داشت، باید هر کیلوگرم شیر خام 3.2 درصد چربی و بار میکروبی 100هزار کیلویی 930 تومان از دامداران خریداری می‌شد و به ازای هر کیلوگرم شیر خام نیز نهاده‌های دامی ارزان قیمت در اختیار دامداران قرار می‌گرفت.














نقل از :ایسنا

کد: 3874 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۶ ارديبهشت بازدید: 2293 ساعت: 11:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
6 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
9 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
10 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  7عارضه مهم بی‌توجهی به مصرف نمک یددار یک فوق تخصص غدد با تاکید بر اینکه کمبود ید پس از ت...

  لاغری و عمر بیشتر با روزی یک مشت آجیل متخصصان تغذیه و سلامت در انگلیس می‌گویند: افرادی ک...

  اگر مسواک نزنید نابارور می شوید ! آیا می‌دانستید دلیل ابتلا به بسیاری از بیماری‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو: گوشت بدون مهر دامپزشکی نخرید گوشت آلوده و بدون مهر تایید دامپزشکی ممکن است مصرف کنندگان را به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو مبتلا کند.
راز موفقیت در مشتری مداری زندگی در شهر بزرگی مثل تهران که هزینه های سرسام آوری در آن رقم می خورد مستاجران را هر سال یا دست کم چند سال یک بار به محله دیگری سوق می دهد . در این میان ناگزیری با هم محله ای های جدید بر حسب نیاز مراوده داشته باشی یکی از این هم محله ای ها فروشنده یا فروشنده های محترم سوپرمارکت یا به قول قدیمی ها خواروبارفروشی محله است ....
پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.
رفع غلظت خون با مصرف انار یک متخصص طب سنتی گفت: غلظت خون در رنگ و شفافیت پوست بسیار اهمیت دارد چرا که میزان غلظت خون در زیبایی و خوش رنگی چهره تاثیر گذار است و افزایش غلظت خون موجب تیره شدن پوست می‌شود و مصرف انار در کاهش غلظت خون تاثیر گذار است.