فائو پیش‌بینی کرد؛
افزایش 5.4 درصدی تولید گندم و 16 میلیون تن برنج دنیا در سال 2013


فائو پیش‌بینی کرد تولید گندم دنیا 5.4 درصد، برنج 16 میلیون تن و ذرت 10 درصد در سال جاری بیشتر می‌شود، اما تجارت جهانی غلات 13 میلیون تن کاهش می‌یابد.

به گزارش لقمه به نقل از سازمان خواروبار جهانی(فائو)، به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب تولید گندم دنیا در سال 2013 به 695 میلیون تن می‌رسد که در مقایسه با تولید سال گذشته 5.4 درصد افزایش می‌یابد، اما این میزان نسبت به سال 2011 که 701 میلیون تن بود 6 میلیون تن کمتر می‌شود.

همچنین بر اساس گزارش فائو تولید دانه‌های کرکدار غلات رکورد 1266 میلیون تن را ثبت می‌کند که 9.3 درصد نسبت به بیشترین میزانی که در سال 2011 با رقم 1167 میلیون تن ثبت شده بود بالاتر می‌شود.

*افزایش 10 درصدی تولید ذرت و تولید 500 میلیون تن برنج

فائو پیش‌بینی کرده است،‌تولید ذرت دنیا به حدود 960 میلیون تن برسد که نسبت به تولید سال گذشته 10 درصد بیشتر می‌شود و بخش زیادی از این افزایش تولید در آمریکا که بزرگترین تولید کننده ذرت جهان است خواهد بود، تولید برنج دنیا نیز به 497.7 میلیون تن می‌رسد که 16 میلیون تن از تولید سال گذشته فراتر می‌رود و بیشترین افزایش تولید برنج در کشورهای هندوستان و اندونزی خواهد بود.

*کاهش مصرف غلات در سال 2013

بر اساس این گزارش به رغم انتظار افزایش تولیدغلات، مصرف اینگونه محصولات در دنیا به دلیل افزایش قیمت آن کاهش می‌یابد.

مصرف غلات دنیا در حال حاضر 2332 میلیون تن است که نسبت به 2012/2011 تغییری نداشته، اما آخر سال جاری کاهش مصرف غلات را در دنیا به دلیل افزایش قیمت آن خواهیم داشت.

*کاهش تجارت جهانی غلات در سال 2013

فائو ذخیره غلات را در پایان سال 2013 حدود 505 میلیون تن اعلام کرده اما پیش بینی کرده است کاهش عمده‌ای در تجارت جهانی انواع غلات ایجاد شود.

بر اساس این گزارش سازمان خواروبار جهانی تجارت جهانی غلات را در سال 2013، 304.4 میلیون تن پیش‌بینی کرده است که 4 درصد یعنی 13 میلیون تن نسبت به تجارت جهانی غلات در سال گذشته پایین‌تر خواهد بود.




کد: 3898 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 2560 ساعت: 12:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
6 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
9 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
10 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
11 مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


mehran

قیمت جهانی عدس را من چگونه باید بدست بیاورم لطفآ راهنمایی کنید

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگ...

  اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید ...

  اگر مایلید فرزند پسر داشته باشید صبحانه را کامل بخورید یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه بحث ارتباط تغذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا صبحانه ایرانی یکی از بهترین‌هاست؟ تاکنون مطالب بسیاری درباره اهمیت صبحانه به‌عنوان اولین وعده غذایی روز نوشته‌ایم و با کارشناسان بسیاری در رابطه با مشخصات این وعده گفت‌وگو كرده‌ایم...
افزایش وزن به روش سالم با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.