تولید جهانی شکر کاهش می‌یابد


مازاد مصرف جهانی شکر در فصل زراعی 2014 - 2013 به دلیل پایین‌تر بودن میزان تولید برزیل، روسیه و اتحادیه اروپا از برآورد قبلی کینگزمان، 12 درصد کمتر خواهد بود.

به گزارش لقمه، کینگزمان پیش‌بینی کرد که تولید شکر در فصل زراعی آینده که از اول اکتبر آغاز می‌شود 4.9 درصد بالاتر خواهد بود. این رقم کمتر از 5.6 میلیون تن مورد پیش‌بینی در گزارش قبلی این شرکت تحقیقاتی است.

طبق آمارهای این شرکت، بر مبنای سال زراعی ملی که در هر کشور با آغاز برداشت محصول شروع می‌شود، مازاد مورد پیش‌بینی به میزان 27 درصد کاهش یافته و 4.6 میلیون تن برآورد شده است.

بر اساس این گزارش، تولید شکر در برزیل که یکی از تولیدکنندگان بزرگ جهان است، 3.1 درصد کمتر از برآورد قبلی 34.4 میلیون تن خواهد بود زیرا کارخانه‌های این کشور مواد خام را بیشتر برای تولید اتانول مورد استفاده قرار خواهند داد.

تولید شکر در اتحادیه اروپا 16.9 میلیون تن خواهد بود که 600 هزار تن کمتر از پیش‌بینی قبلی است. در روسیه نیز میزان تولید مورد پیش‌بینی پنج درصد کمتر از رقم 4.35 میلیون تن برآورد شده خواهد بود.

کینگزمان برآورد کرد که تولید جهانی شکر در فصل زراعی آینده به 177.9 میلیون تن خواهد رسید.

پیش‌بینی قبلی این شرکت از میزان تولید 178.5 میلیون تن و میزان شکر تولید شده در فصل زراعی 2013 - 2012 حدود 182.2 میلیون تن بوده است.

میزان مصرف طی این مدت تغییر چندانی نخواهد داشت و به 172.95 میلیون تن می‌رسد.

تقاضا برای سال 2013 - 2012 حدود 170.4 میلیون تن پیش‌بینی شده است.

تولید شکر هند در فصل زراعی آینده به دلیل خشکسالی که به میزان تولید محصول لطمه می‌زند، کمتر خواهد بود. میزان تولید این کشور در فصل زراعی آینده 22.2 میلیون تن پیش‌بینی شده که نسبت به برآورد قبلی تغییری نداشته و کمتر از 24.8 میلیون تن برآورد شده در فصل جاری است.

به گزارش بیزنس ویک، همچنین تولید شکر در تایلند که دومین صادرکننده بزرگ جهان است از 10.2 میلیون تن در فصل جاری به 10.3 میلیون تن در فصل آینده افزایش می‌یابد اما میزان تولید در مکزیک از 6.8 میلیون تن در فصل جاری به 6.2 میلیون تن افت می‌کند.


نقل از :ایسنا

کد: 3978 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد بازدید: 2325 ساعت: 12:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
2 شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
3 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
4 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
5 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
6 نرخ جدید قیمت شکر اعلام شد/ چرا افزایش قیمت اعلام رسمی نمی‌شود؟ ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
7 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
8 کشاورزی در یک هفته/ از قیمت مرغ تا انتظارت از وزیر جدید کشاورزی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
9 واگذاری تنظیم بازار قند و شکر به بخش خصوصی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
10 عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
11 ۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش برای سفید کردن دندان کدام است؟ خیلی اوقات افرادی را می‌بینیم که ظاهر بسیار زیبا و...

  دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...

  خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.
یلدا، دانش كیهانی نیاكان ماست حضور هندوانه و سرخی میان آن شاید بی‌ارتباط با خورشید و شب میلاد او و سرخی خورشید نباشد. به‌طور كلی در شب یلدا میوه‌هایی خورده می‌شود كه نمادی از خورشید است مثل انار، هندوانه، سیب سرخ و لیموی زرد.
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟