روش تهیه لیمونادهای گوارای بهاری


راه های زیادی برای درست کردن لیموناد و شربت آبلیمو وجود دارد. ایده های زیر را مشاهده کنید و ببینید که چطور اضافه کردن رنگ و طعم به آن، بهارتان را خنک تر و گواراتر می کند.

لیموناد نعنایی

مواد لازم:

· 2 تا 4 قاشق برگ نعنای تازه و خرد شده

· 8 فنجان آب سرد

· 4 فنجان آّ جوس

· 1 فنجان شکر

· 1 قوطی 170 گرمی عصاره لیموناد

· نیم فنجان میکس تی آماده

1. در کاسه ای، آب جوش، شکر، چای و برگ نعنارا مخلوط کنید و بگذارید 15 دقیقه بماند.

2. آب سرد و لیموناد را اضافه کنید و با یخ سرو کنید.

 

لیموناد تمشکی

مواد لازم:

· 1 لیتر لیموناد

· تمشک به مقدار دلخواه

1. لیموناد و تمشک را داخل پارچ بریزید و هم بزنید. سپس در لیوان های جداگانه بریزید و با تمشک تزئین کنید.

 


لیموناد توت فرنگی

مواد لازم:

· 1 بسته ژلاتین با طعم توت فرنگی

· 1 فنجان آب جوش

· 2 بسته توت فرنگی منجمد با شربت رقیق

· 4 فنجان توت فرنگی تازه

· 1 قوطی 340 گرمی عصاره لیموناد

· نیم فنجان شکر

1. در ظرف پیرکسی ژلاتین را خالی کنید. آب جوش را روی ژلاتین بریزید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

2. توت فرنگی و شربت، توت فرنگی تازه، عصاره لیموناد و شکر را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا نرم شود. سپس آن را روی ژلاتین بریزید. 4 تا 6 بگذارید در یخچال بماند تا یکنواخت شود.

3. برای سرو کردن، نیم فنجان از این مخلوط را در هر لیوان بریزید و لیموناد اضافه کنید و سرو کنید.

 


لیموناد گیلاسی

مواد لازم برای عصاره ساده گیلاس:

· 1 فنجان آب

· نیم فنجان شکر یا شیرین کننده دلخواه

· چند عدد گیلاس


مواد لازم برای لیموناد:

· عصاره ساده گیلاس

· 1 فنجان آبلیمو

· 3 تا 4 فنجان آب

1. آب و شکر را در قابلمه کوچکی حرارت دهید تا شکر کاملاً در آب حل شود و محلول شفافی بدست آید.

2. آن را داخل مخلوط کن بریزید و گیلاس های بی هسته را اضافه کنید.

3. 10 تا 15 ثانیه مخلوط کنید و از سپس از صافی رد کنید.

4. با قاشق مواد روی صافی را فشار دهید تا کاملاً آبشان در آید سپس تفاله را دور بریزید.

5. آبلیمو و آب را اضافه کنید.

6. با یخ سرو کنید.

 


لیموناد زنجبیلی

مواد لازم:

· 3 فنجان شکر

· 16 فنجان آب

· 12 تا 14 برش ریشه زنجبیل

· 4 فنجان آبلیموی تازه

· 2 عدد لیمو برش خورده

1. شکر، آب و ریشه زنجبیل را در ظرفی روی اجاق حرارت دهید تا بجوشد و گاهی هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید 15 دقیقه خنک شود. سپس زنجبیل ها را از آن خارج کنید.

2. مخلوط شکر را داخل پارچ یا ظرف شیشه ای یا پلاستیکی بزرگی بریزید و آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید. حداقل یک ساعت آن را در فریزر بگذارید تا سرد شود.

3. لیموناد را با یخ و برش های لیمو سرو کنید.

 


لیموناد کیوی گازدار

مواد لازم:

· 6 عدد کیوی، پوست کنده و خرد شده

· 1 فنجان لیموی تازه آب گرفته

· 1 فنجان شکر

· 1 لیتر آب معدنی گازدار

1. کیوی ها را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.

2. پوره کیوی را از الک بگذرانید و دانه هایش را جدا کنید.

3. در پارچ بزرگی پوره کیوی، آبلیمو و شکر را مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود. بگذارید 2 تا 4 ساعت در یخچال خنک شود.

4. درست قبل از سرو کردن، آب معدنی گازدار را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شود. با یخ سرو کنید.

 


لیموناد صورتی با تکه های ژله

مواد لازم:

· 12 عدد لیمو

· 1 فنجان لیموناد صورتی

· 2 بسته ژلاتین

1. لیموها را به دو نیم کنید و داخل آنها را با قاشق درآورید.

2. لیموناد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و ژلاتین را رویش بریزید. بگذارید 2 دقیقه بماند.

3. روی حرارت کم 5 دقیقه حرارت دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

4. سپس آن را داخل پوست لیمو ها بریزید.

5. حدود 4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا ژله ها سفت شوند.

6. سپس از یخچال دربیاورید و لیموها را به دو نیم کنید و سرو کنید.


نقل از :برترین ها

کد: 3990 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ خرداد بازدید: 4896 ساعت: 10:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه معجونی جادویی برای خداحافظی با چاقی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان
2 لیموترش چگونه شما را زیبا می‌کند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۹ فروردين
3 بهترین و بدترین نوشیدنی‌ها برای کودکان ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۷ فروردين
4 معرفی نوشیدنی های مفید در دوران بارداری ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۴ آبان
5 12 نوشیدنی مفید که شما را سرحال می کند ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

  مرکبات برای مقابله با بیماری‌های مزمن کلاً میوه‌های پاییزی و زمستانی سرشار از ویتامین C ...

  معرفی یک رژیم غذایی ضدسرطان چه شما سابقه‌ای از سرطان در میان اعضای خانواده‌تان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار پایگاه خبری لقمه: تورم ماهانه و تقطه ای شهریور ماه استان تهران در بخش هتل و رستوران صعودی شده و بالاتر از کل کشور به ثبت رسیده است.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.
توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار پایگاه خبری لقمه: از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام های آب معدنی "پرییر" و "اویان" با قیمت های ۷ تا ۴۰ هزار تومانی در بازار آغاز شده است.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.