حمل بیش از 2 میلیون کیلوگرم فرآورده گوشتی به خارج از سیستان و بلوچستان


سرپرست دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در دو ماه گذشته به میزان 15 هزار و 51 رأس دام در کشتارگاه‌های استان کشتار و به میزان 2 میلیون و 231 هزار و 341 کیلوگرم فرآورده گوشتی به خارج از استان حمل شد.

به گزارش لقمه، مهدی حسینی پیش از ظهر امروز در بازدیدی سر زده از کشتارگاه صنعتی دام زاهدان، وظیفه افراد شاغل در مجموعه کشتارگاه اعم از مدیریت، کارشناسان دامپزشکی، ناظران و ذابحین شرعی و کارگران را در تأمین غذای سالم، پاک و حلال مهم و حساس عنوان کرد.

وی در جمع کارکنان کشتارگاه صنعتی دام اظهار داشت: ضعف و کوتاهی در اجرای صحیح و دقیق ضوابط، مقررات و دستورالعمل‌های بهداشتی، باعث بروز خسارات سنگین درمان و در بعضی موارد جبران‌ناپذیر برای شاغلان کشتارگاه و جامعه می‌شود.

سرپرست دامپزشکی سیستان و بلوچستان متذکر شد: بنابراین رعایت نکات حفاظت فردی و بهداشتی در پیشگیری از انتقال بیماری‌ها به ویژه بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و دام ضروری است.

حسینی همچنین به طور همزمان ضمن بازدید از فعالیت‌ها و نظارت‌های بهداشتی و شرعی در روند استحصال گوشت، یک کلاس آموزشی توجیهی با هدف آشنایی تمام افراد شاغل در کشتارگاه با مسائل بهداشتی به ویژه اقدامات پیشگیرانه از بیماری تب کریمه کنگو در محل کشتارگاه برگزار شد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4068 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ خرداد بازدید: 2588 ساعت: 12:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
7 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
10 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانی‌ها را می‌گیرد در اثر سوءتغذیه‌ای كه ما در ایران داریم هورمون‌های...

  چه کسانی باید ویتامین سی بخورند؟ حدود 260 سال پیش فردی به نام دکتر جیمز لیند، پزشک ...

  مرکبات برای مقابله با بیماری‌های مزمن کلاً میوه‌های پاییزی و زمستانی سرشار از ویتامین C ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چیدمان منزلتان را یلدایی کنید وقتی به روزهای پایانی پاییز که شب یلدا حسن ختام آن است، نزدیک می شویم، بد نیست خانه هم رنگ و بویی دیگر بگیرد.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»