تولید محصولات باغی آذربایجان‌غربی به یک میلیون تن رسید


معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: سال گذشته میزان تولید محصولات باغی آذربایجان‌غربی یک میلیون و 600 هزار تن بود.

به گزارش لقمه، مقصود قربانی اظهار داشت: سال گذشته میزان تولید محصولات باغی آذربایجان‌غربی در حدود یک میلیون و 600 هزار تن بود که پیش‌بینی می‌شود امسال یک میلیون و 200 هزار تن محصولات باغی تولید شود.

وی به آموزش‌هایی که در زمینه محصولات باغی به باغداران انجام می‌شود اشاره و خاطرنشان کرد: در محصولات باغی آموزش روش‌های مسائل فنی، تغذیه‌ایی، بسته‌بندی و سورتینگ به باغداران انجام می‌گیرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی تصریح کرد: استان آذربایجان غربی در زمینه تولید محصول سیب رتبه نخست کشور و در تولید محصول انگور رتبه پنجم کشور را دارد.

این مسئول با اشاره به اینکه استان آذربایجان غربی در تولید گردو رتبه سوم را کسب کرده، ابراز داشت: این استان در تولید محصولات باغی رتبه پنجم را دارد.

قربانی اضافه کرد: سطح زیر کشت باغات استان آذربایجان غربی 117 هزار هکتار است.

وی با بیان اینکه در حدود 7/15 درصد از اراضی استان آذربایجان غربی به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شده، خاطرنشان کرد: کل اراضی مستعد آبیاری تحت فشار استان آذربایجان غربی 265 هزار هکتار بوده که حدود 41 هزار و 632 هکتار در استان طرح آبیاری تحت فشار اجرا شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی به خسارت سرمازدگی و تگرگ در سال جاری اشاره کرد و عنوان داشت: حدود 45 درصد خسارت سرمازدگی و تگرگ در بهار سال جاری به محصولات باغی استان وارد شده است.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4070 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ خرداد بازدید: 2444 ساعت: 12:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
2 تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
3 درخواست کشاورزان و باغداران لومان دماوند از دادگستری تهران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
4 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
5 آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات باغی در سامانه سماک فرداست ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
6 آخرین وضعیت سرمازدگی در باغات + پنج توصیه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
7 کاهش شدید دما در ۲۲ استان و هشدار قرمز به کشاورزان/ چطور باغات یخ نزنند ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
8 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
9 گزارش تصویری برداشت چای در گیلان ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
10 هجده نفر از نوزده وزیر پیشنهادی رای اعتماد گرفتند ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
11 آخرین روز‌های برداشت انار در شهرضا ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پخت طولانی مدت سبزی از ارزش غذایی موجود در آن می‌کاهد بهتر است افراد در صورت تمایل به سرخ كردن سبزیجات، ...

  هله‌ هوله‌ خوری و بلوغ زودرس در دختران متخصصان در یک بررسی جدید دریافته‌اند که هله‌ هوله ...

  غذاهایی برای جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن ‌وقتی که شما وزن از دست می دهید مخصوصاً وقتی که شم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت پایگاه خبری لقمه: دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی مردادماه سال ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهمترین وزارتخانه های کلیدی با جایگاه سیستم نظام سلامت، اقدامات ارزنده ای را در کارنامه یکساله خود دارد.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.
7 نمک مخفی در غذاهایتان که آنها را نمی شناسید خیلی از ما آگاهانه یا ناآگاهانه، بیشتر از2400 میلی‌گرم سدیم را در طول روز دریافت می‌کنیم. این مطلب، شما را با 7 گروه از مواد غذایی که مقدار زیاد سدیم‌شان تعجب‌برانگیز است، آشنا می‌کند.