افت رتبه‌ ایران در تولید انگور و کشمش جهان


در حالی که ایران هفتمین تولیدکننده انگور و کشمش در جهان بود اکنون به رتبه یازدهم رسیده است.

به گزارش لقمه، علی عبادی - عضو هیات علمی دانشگاه تهران - گفت: میزان تولید انگور ایران 3.3 میلیون تن است که سال گذشته 140 هزار تن کشمش به ارزش 354 میلیون دلار صادر شد.

وی افزود: 14 میلیون و 750 هزار تن از انگورهای صادراتی در سال گذشته به صورت تازه‌خوری صادر شده است.

عبادی با بیان اینکه از هر چهار کیلوگرم انگور یک کیلوگرم به کشمش تبدیل می‌شود، اظهار کرد: میزان کشمش تولیدی در کشور 600 هزار تن است.

وی جذب بازار هدف، افزایش میزان صادرات، استفاده از بارگاه‌ها و افزایش عملکرد در هکتار را به عنوان راه‌های افزایش درآمد اقتصادی تولید انگورهای برشمرد.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران بررسی و اصلاح مشکلات تولید انگور در باغات و راهکارهایی همچون اجرای طرح بارگاه‌ها، هرس و تغذیه را در افزایش تولید محصول موثر دانست.

همچنین محمدقاسم عبدلی - مسئول سیاسی و انتظامی فرمانداری ویژه ملایر - تشکیل کمیته شهرستانی این پژوهشکده به صورت هفتگی یا ماهیانه با حضور باغداران و برگزاری نشست‌های این کمیته در دورترین نقاط روستایی شهرستان را خواستار شد.

وی گفت: آفات باغات، ورثه‌ای بودن زمین‌های کشاورزی، تجمیع آنها، کوچک بودن زمین‌ها و منابع آب از جمله مشکلات موجود برای باغداران انگور است. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4112 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ خرداد بازدید: 2887 ساعت: 4:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
3 رشد 51 هزارتنی صادرات کشمش سال99 نسبت به سال زراعی قبل ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۲ آبان
4 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
5 خواص شیره انگور از منظر طب سنتی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
6 جلوگیری از آب مروارید با مصرف انگور ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7 پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
8 چه افرادی باید از خوردن انگور بپرهیزند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
9 حضور کنسرسیوم صادراتی خوشه فراوری انگور قزوین در نمایشگاه مسکو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
10 آخرین بررسی های قیمت میوه و تره بار در بازار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
11 سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه مناسب برای جوش خوردن شکستگی استخوان غذایی که می‌خورید تأثیر مهمی در سرعت جوش خوردن شکس...

  میان وعده های مناسب مدرسه با شروع فصل تحصیل و مدرسه دادن میان وعده های سالم ...

  غذاهای کودک‌کش بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غُلغُل قلیان قدغن! ۱۰-۱۲ سالی هست قلیان به یکى از سرگرمی‌های رایج در ایران به ویژه در میان جوانان و نوجوانان تبدیل شده است و هر چه هم وزارت بهداشت و پزشکان به جوانان توصیه می‌کنند ‌این عادت خطرناک را ترک کنند، بی‌تأثیر است.
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
درمان آکنه با محلول‌های خوراکی تا به حال شده كه شب هنگام خواب ناگهان ببینید یك جوش زشت و چركی روی صورت‌تان خودنمایی می‌كند، در حالی كه فردا به یك مهمانی دعوت هستید یا می‌خواهید با فردی ملاقات كنید كه برایتان اهمیت زیادی دارد.