افت رتبه‌ ایران در تولید انگور و کشمش جهان


در حالی که ایران هفتمین تولیدکننده انگور و کشمش در جهان بود اکنون به رتبه یازدهم رسیده است.

به گزارش لقمه، علی عبادی - عضو هیات علمی دانشگاه تهران - گفت: میزان تولید انگور ایران 3.3 میلیون تن است که سال گذشته 140 هزار تن کشمش به ارزش 354 میلیون دلار صادر شد.

وی افزود: 14 میلیون و 750 هزار تن از انگورهای صادراتی در سال گذشته به صورت تازه‌خوری صادر شده است.

عبادی با بیان اینکه از هر چهار کیلوگرم انگور یک کیلوگرم به کشمش تبدیل می‌شود، اظهار کرد: میزان کشمش تولیدی در کشور 600 هزار تن است.

وی جذب بازار هدف، افزایش میزان صادرات، استفاده از بارگاه‌ها و افزایش عملکرد در هکتار را به عنوان راه‌های افزایش درآمد اقتصادی تولید انگورهای برشمرد.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران بررسی و اصلاح مشکلات تولید انگور در باغات و راهکارهایی همچون اجرای طرح بارگاه‌ها، هرس و تغذیه را در افزایش تولید محصول موثر دانست.

همچنین محمدقاسم عبدلی - مسئول سیاسی و انتظامی فرمانداری ویژه ملایر - تشکیل کمیته شهرستانی این پژوهشکده به صورت هفتگی یا ماهیانه با حضور باغداران و برگزاری نشست‌های این کمیته در دورترین نقاط روستایی شهرستان را خواستار شد.

وی گفت: آفات باغات، ورثه‌ای بودن زمین‌های کشاورزی، تجمیع آنها، کوچک بودن زمین‌ها و منابع آب از جمله مشکلات موجود برای باغداران انگور است. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4112 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ خرداد بازدید: 2827 ساعت: 4:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
3 رشد 51 هزارتنی صادرات کشمش سال99 نسبت به سال زراعی قبل ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۲ آبان
4 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
5 خواص شیره انگور از منظر طب سنتی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
6 جلوگیری از آب مروارید با مصرف انگور ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7 پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
8 چه افرادی باید از خوردن انگور بپرهیزند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
9 حضور کنسرسیوم صادراتی خوشه فراوری انگور قزوین در نمایشگاه مسکو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
10 آخرین بررسی های قیمت میوه و تره بار در بازار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
11 سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تقویت قوای جنسی مردان با 5 ماده غذایی مواد غذایی تابستانه برای مردان فواید بسیاری دارد. ...

  خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شو...

  چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟ پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری شکم، با کمک دکتر اوز! داشتن یک شکم صاف دست‌یافتنی است؛ به شرطی که فوت و فن‌هایش را بدانید! در ادامه مطلب، سؤالات و پاسخ‌هایی را خواهید دید که توسط دکتر مهمت اوز طراحی شده است و به این ترتیب در راه کوچک کردن شکم خود متوجه اشتباه‌هایتان خواهید شد و البته با نکته‌هایی طلایی آشنا می‌شوید که می‌توانید از آنها برای کوچک کردن شکمتان استفاده کنید.
خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذاها که حاوی یک باکتری خاص هستند، می‌تواند راه‌حلی برای از بین‌ بردن بوی بد دهان باشد.
6 چاشنی فوق​العاده برای تجربه زندگی احساسی بی نظیر حتما برای‌تان پیش آمده كه روزی كسالت‌بار را تجربه كنید روزی كه با بی‌حوصلگی و رخوت آغاز شود و تا پایان شب ادامه پیدا كند. معمولا در چنین حالتی نه‌تنها بی‌حوصلگی بر روابط كاری، قراردادها، رابطه دوستانه و كیفیت زندگی‌تان اثر می‌گذارد بلكه می‌تواند زندگی زناشویی شما را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد.
230هزار تومان برای یک شام دو نفره‌ در تهران! این روزها رفتن به رستوران‌های لوکس به یک جاذبه‌ی گردشگری در تهران تبدیل شده و مردم تلاش می‌کنند، برای یک‌بار هم که شده، به رستورانی بروند که برای خودش اسم و رسمی دارد.