حضور کنسرسیوم صادراتی خوشه فراوری انگور قزوین در نمایشگاه مسکو


پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین گفت: با هدف توسعه بازار صادراتی کشمش استان کنسرسیوم صادراتی خوشه فراوری انگور ( تکوین ) در نمایشگاه مواد غذایی مسکو حضور پیدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حمیدرضا خانپور در گفتگویی اظهار کرد: در پی اولین حضور موفق کنسرسیوم صادراتی تکوین قزوین در نمایشگاه مواد غذایی مسکو در سال گذشته و با هدف توسعه بازار صادراتی کشمش استان که منجر به تأسیس دفتر فروش در مسکو شده بود خوشبختانه در یکسال گذشته موفق به صادرات ۷۰۰ تن کشمش به روسیه شدیم.

 
وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت همه اعضا خوشه صنعتی فرآوری انگور در این کنسرسیوم و انجام چنین فعالیتهای گروهی در سایر بازارها روز به روز بر رونق بازار کشمش استان افزوده شود.
 
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان از برگزاری همایش فرصت های تجاری ایران و روسیه با حضور تجار و مقامات بازرگانی ایران و روسیه جهت طرح مشکلات و ارائه راهکارهای حل محدودیتهای صادرات به روسیه  و بازدید مهدی سنایی سفیر ایران در روسیه از غرفه کنسرسیوم صادراتی فرآوری خوشه انگور قزوین (تکوین) در حاشیه برگزاری نمایشگاه  world food مسکو خبر داد.
 
 
دفتر کنسرسیوم صادراتی تکوین با هدف حمایت و مشارکت تمامی اعضای خوشه فرآوری انگور قزوین و بسترسازی برای حضور پرتوان در بازارهای خارجی بویژه کشور روسیه، حذف واسطه ها و بهره گیری از سرمایه  اجتماعی اعضاء کنسرسیوم  در سال گذشته در مسکو با جدیت راه اندازی شد.
 
فعالیت ۶۰ واحد صنعتی در تولید محصولات فرآوری انگور در استان که  یکی از اولویتها و ظرفیت های مهم بوده  و ظرفیت بالایی در افزایش تولید، صادرات، توسعه اشتغال پایدار و نیز تولید ثروت در استان دارد و براساس معیارهای تعیین شده، خوشه صنعتی فرآوری انگور به عنوان خوشه اولویت دار انتخاب شده و در حال توسعه است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11894 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور بازدید: 2699 ساعت: 10:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

  درمان و بهبود آفت دهان با تغذیه آفت‌های دهانی (canker sores) زخم‌های دردناکی هستند...

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!
علامتی برای شناسایی پوکی استخوان یکی از محققین بر‌تر جشنواره رازی، اعلام کرد: در مطالعاتی که انجام شده به این موضوع دست یافتیم که سرعت از دست دادن تراکم استخوان افرادی که احساس خشکی دهان دارند بیشتر از کسانی است که با این مشکل مواجه نیستند.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.