دستفروشان مواد غذایی ضوابط بهداشتی را رعایت نمی كنند


با توجه به گرم شدن هوا در استان هرمزگان بین 30 تا 40 درجه سانتی‌گراد، احتمال فساد مواد غذایی خارج از محدوده دمایی یخچالی و گرمخانه‌ای بسیار افزایش می‌یابد.

به گزارش لقمه، مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مركزبهداشت استان هرمزگان با اشاره به شرایط نامناسب مواد غذایی توسط دستفروشان گفت: یكی از مسایل مهم در بحث عرضه مواد غذایی، مسئله دستفروشان مواد غذایی هستند که متأسفانه هیچ‌یک از ضوابط بهداشتی مورد تأیید وزارت بهداشت را رعایت نمی كنند و در شرایط کاملا غیراستاندارد و غیربهداشتی اقدام به تهیه و عرضه مواد غذایی به خصوص مواد غذایی فساد پذیر می‌کنند.

نواب رازمند با توصیه به اینكه باید از مصرف مواد غذایی ارایه شده توسط دستفروشان خودداری نمود، یاد آور شد: عرضه مواد غذایی باید مطابق استانداردهای بهداشتی صورت بگیرد به طوری كه با توجه به شرایط آب و هوایی عرضه مواد غذایی در استان هرمزگان حساسیت خاصی را دارد.

"رازمند" افزود: مردم باید در هنگام خرید به شرایط نگهداری و تاریخ تولید و اتقضا مواد خوراكی دقت كنند.

مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت استان هرمزگان با اشاره به گرم شدن هوای استان ادامه داد: با توجه به گرم شدن هوا در استان هرمزگان بین 30 تا 40 درجه سانتی‌گراد، احتمال فساد مواد غذایی خارج از محدوده دمایی یخچالی و گرمخانه‌ای بسیار افزایش می‌یابد. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 4118 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ خرداد بازدید: 2064 ساعت: 9:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ماست و انواع میوه ها لایه بردارهای مفید پوست اسید های موجود در ماست و میوه جات لایه های مرده پو...

  فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند محققان بریتانیایی دریافته اند که رژیم غذایی سرشار ...

  موثرترین روش کاهش وزن موثرترین روش برای کاهش وزن، کم خوری و فعالیت زیاد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم‌های غذایی مطابق با گروه‌خونی آیا گروه‌خونی بهترین راه برای تعیین رژیم‌غذایی است؟ در این مقاله می‌خواهیم بیشتر درمورد این رژیم‌های غذایی توضیح دهیم و ببینیم آیا قادر به کم کردن وزن شما هستند یا خیر.
اطلاعات کلی از آووکادو Avocado پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشتر با خواص و ویژگی‌های منحصر به فرد این میوه‌ی مفید است.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.