نان‌برنجی اصل کرمانشاه را ارزان نخرید!


مدیرنظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه در خصوص خریداری نان‌برنجی از دستفروشان که با قیمت ارزان عرضه می‌شود، هشدار داد.

به گزارش لقمه، سید‌محمود میرمعینی در گفت‌وگویی با اشاره به فرا رسیدن ایام سال نو و افزایش عرضه نان‌برنجی توسط دستفروشان، در خصوص خرید نان ‌برنجی از این افراد هشدار داد و اظهار کرد: متاسفانه در بسته‌های نان برنجی غیربهداشتی که با قیمت بسیار ارزان عرضه می‌شوند از رنگ‌های چینی که بسیار خطرناک بوده به جای زعفران استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: ورود این رنگ‌ها به بدن موجب عوارض بسیار از جمله حساسیت‌های پوستی، مسمومیت‌های حاد، اسهال و استفراق شده و در کودکان نیز علاوه بر این‌ها عارضه بیش‌فعالی را به دنبال دارد.

مدیر نظارت بر مواد‌غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: همچنین در این نوع نان‌برنجی‌ها از آرد برنج با کیفیت بسیار پایین و نیز روغن‌نباتی نامناسب به جای روغن‌حیوانی استفاده شده و اغلب آنها در کارگاه‌های بدون نام و نشان و به شیوه غیربهداشتی تولید می‌شوند.

وی اظهار کرد: متاسفانه با نمونه‌برداری از این نوع نان‌برنجی‌ها انواع میکروب‌ها از جمله "سالمونلا" در آن شناسایی شده است.

میرمعینی در همین راستا تاکید کرد: افراد حتمان نان‌برنجی را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کرده و به شناسه بهداشتی، تاریخ تولید و انقضاء مندرج بر روی بسته آن توجه کنند.

وی اظهار کرد: در حال‌حاضر تمام کارگاه‌ها و فروشگاه‌های مجاز عرضه نان‌برنجی به‌صورت هفتگی نظارت شده و در ایام‌ عید نیز نظارت‌ بر روی این مراکز بیشتر می‌شود.

میرمعینی افزود: قطعا در صورت وجود هر مشکلی در اینگونه نان‌برنجی‌ها می‌توان آن مشکل را از فروشگاه مربوطه پیگیری کرد.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7927 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۳ فروردين بازدید: 2488 ساعت: 1:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
3 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
4 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
6 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
7 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
9 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
10 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
11 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

  این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند همچنین میزان پتاسیم موجود در این میوه به میزان 240...

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت