آموزش دوخت سرویس دم‌کنی


در این متن ما به آموزش یکی ازدم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کنید.

به گزارش لقمه، دم‌کنی‌ها یکی از وسایل مورد نیاز هر آشپزخانه ای هستند که معمولا بانوان اقدام به دوخت آن ها با سلیقه و هنر خود می کنند. در این متن ما به آموزش یکی ازدم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کنید.


▪ وسایل مورد نیاز:
ـ پارچه پاناما
ـ پارچه ی ساتن رنگی(به رنگ دلخواه)
ـ هویه
ـ شابلون
ـ پارچه ی ساتن کرم(برای زمینه ی کار )
ـ ابر به اندازه ی دم کنی ها

نحوه دوخت :
در ابتدا قطر یکی از دم‌کنی‌ها را اندازه میگیریم که ما کوچک ترین سایز را اندازه گرفته‌ایم بیست و دوسانتیمتر میباشد.
دایره‌ای با قطر دو سانتیمتر کمتر از ابر جدا می کنیم و از پارچه ساتن کرم دو دایره و از پارچه پاناما یک دایره به اندازه ی قطر اصلی یعنی بیست و دو جدا می کنید.
طرح شابلونی را روی ساتن رنگی دلخواه قرار داده و دور آن را مطابق شکل هویه می کنید.
طرح خارج شده را وسط پارچه ساتن کرم قرار داده وداخل طرح شابلونی را هویه می کنید
مطابق شکل این قسمت از کار را روی ابر وزیر این ساتن را پارچه پاناما قرار می دهیم تا بین طرح شابلونی هویه شده و ابر پارچه پاناما باشد و ابر دیده نشودودر طرف دیگر ابر پارچه ساتن کرم قرار داده و دور کار را هویه می‌کنیم .
از پارچه ساتن کرم به اندازه ده سانتیمتر در چهار سانتیمتر بریده دور آن را ساده به صورت خط صاف هویه میکنیم بعد آنرا مطابق شکل مثل بند درست می‌کنید و در بالای دم کنی با یک سوراخ هویه می‌کنیم. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :vista.ir

کد: 4144 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ خرداد بازدید: 7014 ساعت: 11:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
7 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
8 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
11 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید پایگاه خبری لقمه: روزه، عبادتی است که فواید روحی و...

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! آرزوی المپیکی خانواده نعمت‌زاده محقق شد. مبینا دختر دهه‌ هشتادی ایران در 19 سالگی از اولین المپیکش دست پر بیرون آمد چرا که خانواده‌اش خانه را المپیکی نگه داشته بودند.
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.
توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار پایگاه خبری لقمه: از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام های آب معدنی "پرییر" و "اویان" با قیمت های ۷ تا ۴۰ هزار تومانی در بازار آغاز شده است.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.