انبه تنظیم کننده قندخون افراد چاق


اثرات طبی انبه به تازگی بیشتر شناخته شده است و برخی از محققین معتقدند که انبه در تنظیم قند خون افراد چاق مفید است.

به گزارش لقمه، این تحقیق بوسیله دکتر ادرالین لوکاس صورت گرفته و تاثیرات خوردن انبه(mango) را در 20 فرد چاق مورد بررسی قرار داده است.شرکت کنندگان در این تحقیق، به مدت 10 هفته ، هر روز 10 گرم انبه خشک منجمد ، مصرف می کردند.

در پایان دوره ، دکتر لوکاس و دستیارانش پی بردند که میزان قند خون این افراد ، نسبت به زمان شروع، پایین آمده است. در طول دوره ، در وزن و شرایط جسمی شرکت کنندگان ، چه زن چه مرد ، تغییر محسوسی مشاهده نشده بود ، حتی شاخص BMI در بعضی از زنان افزایش یافته بود.

این گزارش می افزاید: این نتایج فقط از یک تحقیق بدست آمده است و برای تایید نهایی ، نیازمند مطالعات بیشتری هستیم.
بر طبق گزارش مرکز مبارزه و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا ، CDC ، چاقی عامل اصلی بسیاری از بیماریها مانند : دیابت نوع 2، سرطان پستان و روده ،نارسایی قلب و عروق ، سکته ، فشار خون بالا، چربی خون بالا و نارسایی های کبد و کیسه صفرا است.

محققان بسیار تلاش می کنند تا تاثیرات منفی چاقی بر سلامتی را ، در این افراد کاهش دهند.

دکتر لوکاس معتقد است: نتایج این تحقیق ، آموخته های جدید مارا از حیوانات تایید می کند. گرچه هنوز نمی دانیم چه خاصیتی از انبه باعث این کاهش در میزان قند خون می گردد. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مجله پزشکی مادر

کد: 4180 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد بازدید: 4408 ساعت: 8:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
2 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
3 کاهش 50 درصدی واردات دارو تا پایان سال ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
4 تعیین سبد معیشت خانوار کارگری/ برگزاری جلسه کمیته دستمزد ۱۴۰۰ شنبه ۲۵ دي
5 صابر پرنیان: نهضت صنعت داخلی در واکنش به تحریم ها/گلایه صنایع از بروکراسی‌های اداری و تحریم‌های داخلی نه تحریم‌های خارجی ۱۳۹۹ دوشنبه ۶ بهمن
6 اختلاف قابل توجه قیمت میوه در بازار و مغازه‌ها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
7 تفاهم نامه سه جانبه برای ترویج محصول سالم زنان روستایی و عشایری امضا شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8 جلوگیری از پیری زودرس با مصرف این میوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
9 علی‌اصغر مونسان «رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری» منصوب شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
10 ارتباط انبه با بیماری التهاب روده ! ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
11 کدام میوه ها خواص درمانی و سلامتی بیشتری دارند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سالاد را جایگزین غذا نکنید معمولا انواع سالادهایی که ما ایرانی‌ها مصرف می‌کنی...

  اگر افسرده اید، کباب بخورید! نورون های مغزی سریعا به این بو واکنش نشان می دهند ...

  سفیدکننده های طبیعی دندان سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
بخور و نخورهای ورزشی رژیم غذایی و رعایت موادی که در طول روز خورده می‌شود، در همه افراد، بویژه ورزشکاران، از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش تعیین‌کننده‌ای در روند فعالیت ورزشی آنها دارد.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.