صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
بدون عذاب وجدان کاکائو بخورید!
بدون عذاب وجدان کاکائو بخورید!
افزایش سطح تری گلیسرید نشانهای از بیماری کبد چرب و مربوط به التهاب و دیابت است.
به گزارش
لقمه
،
محققان آمریکایی دریافتند که چند فنجان کاکائو داغ میتواند فرد را در برابر التهاب مرتبط با چاقی و دیابت محافظت کند.
«جاشوا لامبرت» استادیار علوم و صنایع غذایی در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا گفت: موشهایی که در یک رژیم غذایی با چربی بالا، کاکائو خورده بودند نسبت به موشهایی که از همان رژیم غذایی ولی فاقد کاکائو خورده بودند کمتر دچار التهاب و چاقی شدند.
لامبرت گفت: موشها معادل 10 قاشق غذاخوری پودر کاکائو در حدود 4 یا 5 فنجان کاکائوی داغ در طول یک دوره 10 هفتهای خوردند.
لامبرت افزود: میزان اثر چنان بود که مرا شگفتزده کرد، همان طور که ما انتظار داشتیم بر روی وزن اثر زیادی نداشت اما در خصوص کاهش چشمگیر التهاب و بیماری کبد چرب شگفت زده شدیم.
لامبرت و همکارانش گفتند که شاخصهای مختلفی از التهاب و دیابت در موشهایی که از مکمل های کاکائو تغذیه کرده بودند، نسبت به موشهایی که در رژیم غذایی بدون کاکائو داشتند، بسیار کمتر بود.
مکمل پودر کاکائو همچنین سطوح تری گلیسرید کبد را در موشها کمی بیش از 32 درصد کاهش داد.
این تحقیقات که در مجله اروپایی تغذیه منتشر شد، نشان داد که افزایش سطح تری گلیسرید نشانهای از بیماری کبد چرب و مربوط به التهاب و دیابت است.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس
کد:
4212
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ دوشنبه ۲۷ خرداد
بازدید:
2004
ساعت:
8:41 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کاکائو گرانتر از همیشه
۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
2
کمک چای سبز و کاکائو به طول عمر
۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور
3
۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون
۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
4
مصرف شکلات تلخ به بهبود جریان خون در بدن کمک کند
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5
با خوردن کاکائو به جنگ دیابت بروید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
6
تقلب در استفاده از روغن به جای کره کاکائو
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
7
آیا مصرف کاکائو از سکته قلبی جلوگیری می کند؟
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
8
شیرکاکائو محصول گاوهای قهوه ای!
۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
9
فقط در افطار غذای پروتئین دار بخورید
۱۳۹۶ يکشنبه ۷ خرداد
10
با مصرف شکلات تلخ حس آرامش را تجربه کنید
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11
شکلات مرغوب را چگونه تشخیص دهیم!
۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خطرات نوشیدنی های انرژی زا
نوشیدنی های انرژی زا می توانند خطرناک باشند. آگاهی...
دردسرهای خوردن از کجا می آید؟
پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد,...
جولان بیماریهای ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید
پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماریهای داخلی، نسبت ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید
پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار میگیرند.
تغذیهی مناسب برای کودکان ورزشکار
تعطیلات تابستان فرا رسیده است و خیلی از بچهها برای گذراندن اوقات فراقت خود ورزش را انتخاب میکنند. برای این که تفریح، ورزش و سلامتی را با هم آشتی بدهید باید تغذیهی مناسب و متناسب با نیازهای بچهها را در اختیارشان قرار دهید.
برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟
راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
تغذیه مناسب زمان امتحانات
لقمه: موفقیت در آزمون ها و امتحانات دانش آموزان و یا دانشجویان، تنها به مطالعه زیاد بستگی نداشته و رژیم غذایی خاص خود را هم می طلبد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است