صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
نوشیدن چه شیرهایی موجب سرطان کبد میشود + فایل صوتی
نوشیدن چه شیرهایی موجب سرطان کبد میشود + فایل صوتی
دکتر آراسب دباغ مقدم گفت: شیر دامهایی که نان کپک زده میخورند موجب سرطان کبد میشود.
لقمه:
«دکتر آراسب دباغمقدم» کارشناس صنایع غذایی گفت: عدم نگهداری مناسب نان، باعث میشود که بهسرعت دچار ماندگی و کهنگی شود و در نتیجه قابل خوردن نباشد. نان کپک زده سمی موسوم به آفلاتوکسین تولید میکند که در مراحل بعدی، این سم وارد شیر دامها شده و در نتیجه همین سم به همراه شیر - حتی شیر پاستوریزه و استریلیزه - وارد بدن ما میشود و عوارضی چون سرطان کبد ایجاد میکند.
وی اضافه کرد: در مرحله بعد، مردم مجبور میشوند قسمت اعظم نان مانده را دور بریزند که گاهی همین نان مانده به «نانخشکیها» فروخته میشود، که این کار هم ضررهای خاص خود را دارد.
کارشناس صنایع غذایی در خصوص مضرات فروش نان مانده به «نانخشکیها»، تاکید کرد: «نانخشکیها»، نانهای مانده را به شکل نامناسب و غیر اصولی در یکجا جمع میکنند و در نتیجه نانها کپک میزند و این نان کپکزده، بعد، به دامداریهایی برای استفاده به عنوان خوراک دام فروخته میشود. نان کپک زده بعدها سمی موسوم به آفلاتوکسین تولید میکند.
وی افزود: در مراحل بعدی، این سم وارد شیر دامها شده و در نتیجه همین سم به همراه شیر - حتی شیر پاستوریزه و استریلیزه - وارد بدن ما میشود و عوارضی ایجاد میکند که سرطان کبد از جمله این عوارض است.
نقل از :ایصدا
کد:
427
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ يکشنبه ۱۷ مهر
بازدید:
4509
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
5
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
6
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
7
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
8
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
9
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
10
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
11
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خوراکی هایی که برای هوش کودکان سم هستند
پدر و مادران بخصوص اگر کودکانی در سن پیش دبستانی د...
شما هم چای را داغ داغ می نوشید؟
نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابت...
سیگار بدتر است یا قلیان؟/ آیا قلیان به اندازه سیگار مضر است؟
تحقیقات جدید محققان ایرانی نشان داد که استفاده از ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا اکثر میوهها گرد هستند؟
تا به حال به این فکر کردهاید که چرا اکثر میوهها گرد یا بیضی شکل هستند؟ (سیب، لیمو، پرتقال، هندوانه، خربزه …) به عبارت دیگر، چرا اکثر میوهها دوست دارند گرد شوند؟!
انقلاب رنگی در صنایع غذایی
شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکیها بین بچهها و حتی بزرگترهاست. در میان انواع شکلاتها، آبنباتها، تافیها و دراژههای شکلاتی (اسمارتیزها) رنگهایی زندهتر و تندتر دارند و مصرفکننده را به این فكر میاندازند که نکند از مواد و رنگهای غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند
همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.
نارنجی بخور، سبز نفس بکش
این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلایندههای مختلف و اطرافمان هم پر شده از افرادی که سیگار از دستشان نمیافتد، تنها کاری که میتوان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریههایمان از گزند اینهمه آسیب در امان باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است