سودابه بیضایی و روش کاهش وزن و لاغری‌اش


از دوران دبیرستان همیشه در حال رژیم گرفتن و کم‌خوری هستم چون استعداد چاقی دارم.

به گزارش لقمه، سودابه بیضایی، بازیگر جوان و مستعدی است؛ بازیگری که انواع و اقسام نقش‌ها را هنرمندانه بازی می‌کند. حضور بیضایی در یک نقش خاکستری در فیلم «روز روشن» در جشنواره فیلم فجر نظر مثبت منتقدان را به همراه داشت. او این روزها مجموعه تلویزیونی «هوش‌سیاه دو» را در حال پخش از شبکه سوم دارد و در این مجموعه نقش یک سروان جوان اداره آگاهی ویژه مبارزه با جرایم رایانه‌ای را بازی می‌کند. با او درباره این نقش، میزان توجهش به سلامت و زوایای دیگری از زندگی‌اش گفت‌وگو کرده‌ایم.


نزدیک به یک دهه است که در عرصه بازیگری فعالیت می‌کنید و چهره و فیزیک ثابت و نرمالی دارید، چگونه به این ثبات در مورد بدنتان دست پیدا کردید؟

روزانه یک ساعت ورزش در منزل انجام می‌دهم و راستش علاقه‌ای ندارم برای ورزش‌کردن به باشگاه بروم. 

آیا به دلیل بازیگر بودنتان بیشتر ترجیح می‌دهید در منزل ورزش کنید؟

نه، به خاطر بازیگر بودنم نیست که برای ورزش به باشگاه نمی‌روم. نمی‌دانم چطور بگویم ولی علاقه زیادی به حضور در جاهای شلوغ و پر رفت و آمد ندارم. 

یعنی آدم اجتماعی‌ای نیستید؟!

چرا، آدم اجتماعی‌ای هستم اما ترجیح می‌دهم ورزش کردن را درمنزل و با استفاده از مشاوره‌های مربی‌ام انجام بدهم. 

برای حضور در فیلم‌هایی که تحرک زیادی دارد، ورزش بیشتری انجام می‌دهید؟

نه، برنامه ورزشی‌ام ثابت است. 

در فیلم «محافظ» که یک اکشن رزمی بود برای آمادگی جسمانی چه کارهایی انجام دادید؟

در این فیلم یک سبک رزمی خاصی مورد استفاده قرار می‌گرفت و تحت تعلیم استاد فیروز قهرمانی که نقش اصلی فیلم را بازی می‌کرد، مهارت‌های لازم را آموختم و مبارزه رزمی با چوب را خودم بدون استفاده از بدل انجام دادم. در ادامه بحث قبلی باید روی این نکته هم تاكید كنم که تغذیه خوب برای یک بازیگر مورد نیاز است و آرامش درونی هم خیلی به کار بازیگر کمک می‌کند.

برای تغذیه‌تان برنامه خاصی دارید؟

از دوران دبیرستان همیشه در حال رژیم گرفتن و کم‌خوری هستم چون استعداد چاقی دارم. حتی یك دوره هم به آب درمانی پرداختم و یک ماه به جز آب چیز دیگری نخوردم! ولی حالا می‌دانم که بهترین برنامه تغذیه، کم خوردن و همه چیز خوردن است.

هنگام دیدن غذای خوشمزه سر میز غذا وسوسه پرخوری پیدا نمی‌کنید؟

شکمو نیستم اما اهل هله هوله‌خوری هستم.

اهل آشپزی کردن هم هستید؟

نه، حوصله آشپزی کردن ندارم.




بازگشت به صفحه نخست
نقل از :سلامت

کد: 4336 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۸ تير بازدید: 6042 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روایت سنگین وزن ترین زن تهرانی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  چیپس و نوشابه هوش کودکان را پایین می‌آورد لقمه: محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی‌های یک رستوران استاندارد دكتر آراسب دباغ‌مقدم/متخصص بهداشت موادغذایی
این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه با توجه به خواص زیادی که دارد تقریباً شبیه ابرقهرمان میوه ها به نظر می رسد.
مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین پایگاه خبری لقمه: در قالب طرح «کاسبان امین»، کسبه امین در سراسر کشور توسط اتاق اصناف شناسایی می‌شوند و کالاهای اساسی مثل روغن، شکر و مرغ جهت توزیع، در اختیارشان قرار می‌گیرد.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.