درآمد صادراتی زعفران 7 برابر می‌شود اگر ...


رییس شورای ملی زعفران گفت: با حل موانع صادراتی و مشکلات صنعت زعفران ارزآوری این محصول که سالانه حدود 700 دلار است به هفت برابر افزایش می‌یابد.

به گزارش لقمه، غلامحسین شافعی اظهار کرد: زعفران ایرانی محصولی استراتژیک است که 75 درصد آن صادر می‌شود و تامین‌کننده‌ی 95 درصد نیاز کشور‌های جهان است بنابراین باید توجه ویژه‌ای به این صنعت شود تا بتواند ارزآوری بالاتری برای کشور به ارمغان آورد.

وی افزود: ارزش افزوده زعفران باید به داخل کشور بازگردانده شود تا زعفران ایرانی به دست مصرف‌کننده‌ نهایی برسد و واسطه‌هایی مانند اسپانیا نتوانند سود اصلی حاصل از صادرات این محصول را از آن خود کنند.

شافعی ادامه داد: در زمینه‌ فرآوری زعفران نیز باید آلودگی‌های آن از بین برود و طرح ارتقا و شناسنامه‌دار کردن زعفران در سطح وسیع در کشور اجرا شود.

وی با تاکید بر توجه جدی به صنایع تبدیلی زعفران، گفت: از آنجا که مصرف دارویی و آرایشی زعفران در جهان در حال گسترش است باید صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی زعفران را بیش از پیش مورد توجه قرار داد.

رییس شورای ملی زعفران گفت: وزیر آینده جهاد کشاورزی باید تولیدات کشاورزی و اقتصاد روستایی را که صدمات بسیاری دیده است زنده کند و با حل مشکلات کشت و بازار زعفران، درآمد صادراتی این محصول صادراتی استراتژیک را افزایش دهد.

شافعی اظهار کرد: بخش کشاورزی در ایران به مراتب وضعیت بحرانی‌تری نسبت به سایر بخش‌ها دارد و از آنجاکه این بخش سخنگویی ندارد باید درد‌های خود را در درون خود نگه دارد.

وی افزود: در سال‌های اخیر اقتصاد روستایی به شدت آسیب دیده و تولیدات کشاورزی در روستاها در حال نابودی است که ضروریست وزیر آینده جهاد کشاورزی زنده‌ کردن تولیدات کشاورزی و اقتصاد روستایی را در دستور کار خود قرار دهد.

رییس شورای ملی زعفران تاکید کرد: نگاه به کشاورزی در آینده باید تولید‌ محور باشد و از هرگونه مساعدت به روستاییان جهت افزایش تولیدات کشاورزی دریغ نشود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4483 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير بازدید: 2374 ساعت: 12:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
3 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
6 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
9 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
11 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماری‌های داخلی، نسبت ...

  آشنایی با خواص سالم‌ترین روغن‌های خوراکی متخصصان تغذیه اخیراً فهرست هشت مورد از سالم‌ترین ر...

  آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو باید جمله‌ی «هر گردی گردو نمی‌شود» را با آب طلا نوشت و آویزه‌ی هر کوی و برزنی کرد. قدیمی‌ها یک چیزی می‌دانستند که چنین ضرب‌المثلی ساخته‌اند.
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.
جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.