دستور تهیه کاچی؛ افطاری متفاوت و خوشمزه


کاچی، نوعی دسر اصیل ایرانی است که بسیار هم مقوی و خوشمزه است و بر سر سفره افطاری نیز مناسب است.

مواد لازم:

آرد گندم: دو پیمانه

شکر: چهار پیمانه
 
روغن جامد: دو پیمانه

آب: شش الی هفت پیمانه

زعفران: به اندازه لازم

گلاب: یک پیمانه


طرز تهیه:

آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و بعد زعفران و گلاب را اضافه کنید. بعد از چند جوش مایع را از روی حرارت بردارید تا حرارت آن کاهش پیدا کند.

در این مرحله آرد را در روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. کم کم شربت را روی آرد بریزید و مرتب هم بزنید.

این کار را به این دلیل باید انجام دهید که کاچی ته نگیرد و به روغن بیفتد. (اگر کاچی سفت بود کمی آب اضافه کنید.)

کاچی را در دیس بریزید و بگذارید خنک شود و بعد آن را برش بزنید. سپس در ظرف مناسب بگذارید و روی آن را با مغز پسته، بادام و دارچین تزئین کنید.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 4496 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۵ تير بازدید: 5788 ساعت: 8:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه در دوران عادت ماهانه ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن
2 5 غذای محلی همدان ثبت ملی می‌شود ۱۳۹۱ جمعه ۱۵ دي
3 شیوه آماده کردن موكاچینو ۱۳۹۱ پنج شنبه ۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت