طرز تهیه شیرینی خرمایی؛ شیرینی بعد افطار


در ماه رمضان و در ضیافت های افطارتان می توانید برای پذیرایی از این شیرینی خوشمزه استفاده کنید.

مواد اولیه:

آرد سفید دو پیمانه
آرد سمولینا یك پیمانه
ماست نصف پیمانه
رنده پوست لیمو یك عدد
روغن 1/4 پیمانه
وانیل و بیكینگ‌پودر قاشق چایخوری


مواد لازم لایه میانی:

پودر بادام یك پیمانه

خرما یك پیمانه

آب نصف پیمانه



طرز تهیه:

آرد سفید، سمولینا، وانیل و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط كرده و وسط آن روغن، ماست و رنده پوست لیمو را اضافه و كاملا با هم مخلوط كنید و كمی ورز داده تا خمیر یك‌دستی به دست آید و به دست نچسبد. هسته خرما را در آورده و در آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا خرما نرم شده و آب هم به خورد آن برود. بعد از روی حرارت برداشته و پودر بادام را اضافه كرده و كاملا مخلوط كنید. خمیر را با وردنه باز كرده و با لیوان به صورت گرد قالب زده از مواد میانی یك قاشق چایخوری وسط آن قرار دهید و به حالت نیمه ببندید، اما فشار ندهید. در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت شربت را روی آن ریخته و اجازه دهید تا شربت كمی به خوردشان برود.


مواد لازم شربت:

آب سه پیمانه

شكر سه پیمانه

لیمو نصف عدد



طرز تهیه شربت:

آب، شكر و نصف لیمو را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید تا شكر حل شود و قوام یابد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4657 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۸ مرداد بازدید: 6270 ساعت: 5:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
3 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
5 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
8 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
9 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
10 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
11 قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری می‌کند؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

  چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان معمولاً در تابستان به دلیل گرمای هوا شرایطی فراهم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«کبد چرب» چگونه تشخیص داده می‌شود؟ یک متخصص داخلی گفت: زمانی که مولکول‌های چربی در سلول‌های کبدی رسوب کنند، حالتی ایجاد می‌شود که به آن کبد چرب گویند.
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
لاغری به چه قیمتی؟! با افزایش یافتن مشکل چاقی در بیشتر جوامع و پیروی از رژیم‌های مختلف برای پایین آوردن وزن، برخی از افراد به مصرف قرص‌های رونده هم رو می‌آورند اما واقعیت این است که قرص‌های مذکور، به کاهش وزن کمکی نمی‌کند. محققان معتقدند تا زمانی که این قرص‌ها اثر خود را بگذارد، کالری‌ها مصرف می‌شود و اگر هم وزن پایین بیاید، علت آن از دست دادن آب بدن است.