آیا کنترل «دیابت نوع یک» با رژیم‌غذایی ممکن است؟


پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید دریافتند که موادغذایی غنی از اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه می‌توانند به تولید انسولین در بدن کمک کنند.

به گزارش لقمه، این پزشکان با توجه به نتایج آزمایش فوق خاطر نشان کردند که مصرف انواع خاصی از موادغذایی می‌تواند به افرادی که به تازگی دیابت نوع یک در آنها تشخیص داده شده کمک کند تا بدنشان حداقل تا دو سال دیگر پس از تشخیص بیماری مقادیری انسولین تولید و ترشح کند.

طبق یافته‌های این مطالعه اگرچه مصرف برخی مواد خوراکی نیاز به تزریق انسولین در مبتلایان به دیابت نوع یک را برطرف نمی‌کند اما مصرف غذاهای حاوی اسید آمینه‌ها و اسیدهای چرب امگا 3 به معنی نیاز کمتر به تزریق انسولین است.

«الیزابت مایر – داویس»، نویسنده ارشد این مطالعه یادآور شد: پس از تشخیص دیابت نوع یک، وجود اسیدآمینه‌هایی با زنجیره‌ انشعابی و اسیدهای چرب زنجیره بلند در بدن حائز اهمیت است زیرا وجود این ریزمغذی‌های خاص، کنترل گلوکز را بهبود بخشیده و چه بسا که می‌تواند از بروز مشکلات و ناراحتی‌های بعدی ناشی از این بیماری تاحدی جلوگیری کند.

دیابت نوع یک در واقع اختلال در سیستم ایمنی بدن فرد است که در آن، سیستم ایمنی بدن به سلول‌های بتای تولیدکننده انسولین حمله می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از هلث دی نیوز، در این مطالعه 1300 جوان مبتلا که حداکثر تا 20 سال سن داشتند، تحت آزمایش قرار گرفتند و حدود 10 ماه بود که بیماری دیابت نوع یک در آنها تشخیص داده شده بود.

پس از دو سال محققان دریافتند که مقدار اسید آمینه «لوسین» و اسیدهای چرب امگا 3 در بدن به میزان چشمگیر با افزایش سطح پپتید-C که وجود آن تاثیر مهمی در کنترل قندخون دارد در ارتباط است.

به بیان دیگر هرچه مقدار این ریزمغذی‌ها در بدن بیشتر باشد توانایی تولید انسولین در بدن تا مدتی پس از تشخیص دیابت باقی می‌ماند و علاوه بر آن از مشکلات بعدی ناشی از این بیماری کاسته می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4702 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۳ مرداد بازدید: 4078 ساعت: 11:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
4 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
5 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
6 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
7 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
8 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
9 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
10 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
11 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

  خواص کشمش مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی ...

  چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟ پایگاه خبری لقمه: منیزیم یکی از فراوان‌ترین مواد م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
فست فودها زیر ذره بین متخصص تغذیه! فست‌فودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر داده‌اند.