بازیگران‌‌ سینما‌ و ‌تلویزیون ‌در ‌شغلهای ‌گوناگون/
ستاره اسکندری در نقش یک نانوا


من قبلا در خانه مادر بزرگم نان پخته ام فكر نكنید بلد نیستم.

به گزارش لقمه، ساده میخوای یا خشخاشی ستاره اسكندری با انرژی سر ساعت به دقتر مجله آمد، بعد از اینكه با او كمی حرف زدیم به سمت نانوایی رفتیم. در راه او می گوید من قبلا در خانه مادر بزرگم نان پخته ام فكر نكنید بلد نیستم. لباس های مورد نیاز هم از آشپزخانه مجله تهیه كرده ایم بجز پیشبند كه قرار است از خود نانوایی بگیریم. پخت نانوایی هنوز شروع نشده و سه، چهار نفری بیرون منتظر ایستاده اند.



اسكندری قبل از ما وارد نانوایی شد و با شاطر ها سلام وعلیك گرمی كرد. اوخیلی سریع نزدیك طاقار خمیر شد و پرسید این خمیر ها چند كیلو است؟یكی از شاطر ها پاسخ داد 240 كیلواسكندری حیرت زده به سمت خمیر های آمده شده رفت و دوباره پرسید این ها خمیر های سنگك است؟



همه خندیدند و گفتند نه بربری است. او با حالت ناراحتی سری تكان داد و گفت خب من تا به حال سنگك و بربری ندیده بودم و فقط بلدم نون محلی درست كنم. اونقدر محو دیدن كار شاطرها شده كه یادش رفت لباس هایش را عوض كند و فقط گفت این جا خیلی با حال و با مزه است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری

کد: 4734 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۶ مرداد بازدید: 5756 ساعت: 10:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با میوه های لوکس ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
2 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
3 درجه‌بندی هتل‌های ایران با مدل فرانسوی و نروژی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
4 غرامت 27میلیاردی یک سوپر مارکت به مایکل جردن ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
5 رژیم های عجیب و غریب سوپراستارها ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان
6 درآمد میلیاردی مرد روستایی از هتل بی‌ستاره ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۶ شهريور
7 رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور
8 90 درصد هتلهای کشور زیر سه ستاره است ۱۳۹۳ جمعه ۳۱ مرداد
9 هالیوودی های گیاهخوار ۱۳۹۳ شنبه ۱۷ خرداد
10 غذاهای محبوب ستاره ها در ضیافت شام اسکار ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند
11 گل سرسبد رژیم لاغری ستاره‌ها چیست؟ ۱۳۹۲ شنبه ۲۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.
نسخـه های طبیعی برای چاق‌ها اگر در گروه افرادی هستید كه شیوه‌های مختلف را برای درمان چاقی و اضافه وزن خود تجربه كرده و نتوانسته‌اید به وزن ایده‌آل خود نزدیك شوید، توصیه می‌كنیم با اجرای توصیه درمانگران شیوه‌های طبیعی درمان در سراسر جهان برای كاهش و تثبیت وزن خود اقدام كنید.
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.