ارتباط چاقی با یک پنجم موارد مرگ و میر در انسان


تحقیقات جدید نشان می‌دهد که چاقی می تواند عامل یک پنجم مرگ و میر انسان‌ها باشد.

به گزارش لقمه، تحقیق جدیدی نشان داده که طی یک دوره 20 ساله 18 درصد موارد مرگ و میر افراد 40 تا 85 ساله آمریکایی مرتبط با اضافه وزن و چاقی بوده است.

این آمار در حالی اعلام شده که تا پیش از این تخمین زده می شد این میزان تنها برابر 5 درصد باشد.

به نظر می رسد در این میان زنان بیشتر از مردان در معرض خطر قرار دارند. بیش از یک چهارم موارد مرگ در زنان سیاهپوست و بیش از یک پنجم موارد مرگ در زنان سفیدپوست مرتبط با اضافه وزن بوده است.

با این حال این میزان برای مردان سیاهپوست 5 و برای مردان سفیدپوست 15.6 درصد بوده است. نتایج این تحقیق در مجله بهداشت عمومی آمریکا منتشر شده است و مبتنی بر داده های تحقیق دیگری بین سال های 1986 تا 2006 بوده است.

چاقی یکی از مشکلات بهداشتی است که به سرعت در کشورهای جهان در حال گسترش است. در انگلستان میزان مردان و زنان چاق از 13 و 16 درصد در سال 1993 به ترتیب به 24 و 26 درصد در سال 2011 رسیده است.

میزان چاقی در میان مردان سیاهپوست و سفیدپوست تقریبا برابر است اما احتمال مرگ در اثر آن در میان مردان سیاهپوست بسیار بالاتر.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4830 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۵ مرداد بازدید: 4680 ساعت: 12:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
3 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
6 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
7 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
8 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
9 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
10 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
11 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تكثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند.
سوء تغذیه و سوء مصرف پروتئین ۸۰۰ هزار کودک ایرانی دبیر ستاد کشوری ترویج مصرف تخم‌مرغ از سوء تغذیه و سوء مصرف پروتئین ۸۰۰ هزار کودک ایرانی خبر داد.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.