اختلالات تیروئیدی چگونه درمان می‌شود؟


یک فوق تخصص غدد، درمان‌ اختلالات غدد تیروئید ناشی از کم‌ کاری و یا پرکاری تیروئید را تشریح کرد و گفت: مصرف قرص‌های تیروکسین برای کم کاری تیروئید از رایج‌ترین راه‌های درمان است.

به گزارش لقمه، دکتر حسین دلشاد گفت: درمان اختلالات تیروئید بستگی زیادی به اختلالات زمینه‌ای دارد در صورتی که کم‌کاری غده تیروئید ناشی از کمبود ید باشد با مصرف متناسب ید برطرف می‌شود.ایرانی‌ها بیشتر از یک دهه است که از ید کافی برخوردارند و این مشکل از بین رفته است.

وی ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی در سال 2000، ایران را اولین کشور عاری از اختلالات کمبود ید در سطح کشورهای منطقه خاورمیانه و اروپای شرقی اعلام کرد که ناشی از یددار کردن نمک مصرفی خانوارها بود.

این فوق تخصص غدد مصرف قرص‌های تیروکسین را به نوزادانی که به صورت مادرزادی از کم‌کاری تیروئید رنج می‌برند، موثر دانست و افزود: در این افراد تنها مصرف تیروکسین کافی خواهد بود اما برای افرادی که دچار سرطان غده تیروئید و یا پرکاری تیروئید هستند، نیاز به انجام عمل جراحی احساس می‌شود.

دلشاد به بیماری‌های خود ایمنی که به کم‌کاری تیروئید منجر می‌شود اشاره کرد و گفت: "هاشی موتو" (التهاب خود ایمنی تیروئید) یکی از بیماری‌هایی است که با بروز آن کم کاری تیروئید به صورت دائمی در فرد خواهد ماند.

وی در رابطه با بیماری پرکاری تیروئید و راه‌های درمان آن عنوان کرد: داروهای ضد تیروئید در 50 درصد مواقع باعث کنترل دائمی تیروئید و در بقیه موارد به عود بیماری منجر می‌شود.

دلشاد ادامه داد: عمل جراحی و برداشتن غده تیروئید در پرکاری هورمون تیروئید را می‌توان به عنوان درمان قطعی و دائمی اطلاق کرد اما مصرف قرص تیروکسین راه‌حلی برای درمان کم‌کاری تیروئید است اما ممکن است مادام‌العمر باشد.

این فوق تخصص در پایان اظهار کرد: درمان کامل کم‌کاری معمولا در مدت طولانی اتفاق می‌افتد اما این تصور اشتباه بین مردم شایع است که درمان تیروئید تا مرگ ادامه دارد و کامل نمی‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4879 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۸ مرداد بازدید: 2118 ساعت: 1:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 چند ضد اشتهای معجزه گر برای لاغری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
3 افزایش سکته مغزی را در زنان با مصرف قرص‌های ضدبارداری ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
4 نصف کردن چه قرص هایی برای بدن مضر است ۱۳۹۶ دوشنبه ۲ مرداد
5 آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/2 ۱۳۹۳ يکشنبه ۶ مهر
6 مصرف قرص‌ ضدبارداری برای این افراد ممنوع ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
7 تناسب اندام و موهایی درخشان با بادام برزیلی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۴ تير
8 لاغری به چه قیمتی؟! ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ خرداد
9 در مورد نوشیدنی‌های ادرار آور چه می‌دانید؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت
10 قرص‌های لاغری حاوی «شیشه» هستند ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت
11 مصرف قرص‌های خواب آور، درمان بی‌خوابی نیست ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

  ضرورت گنجاندن فیبر در رژیم غذایی/میوه و سبزیجات بخورید در حالیکه فیبر برای هضم مناسب، کنترل وزن و سلامت ع...

  چطور غذا و مایکروفر باعث سرطان می‌شوند؟ لقمه: دیوکسین (Dioxin) یک سم بسیار قوی برای سلول ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
انبه دوست دارید؟ میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال به‌سر می‌برند؛ زیرا که شنیده‌ها حاکی از تلاش‌های سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیان‌سوز به دریاست.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»