هشدار وزارت بهداشت نسبت به مصرف مواد لبنی غیرپاستوریزه و خطر بروز تب مالت


رییس اداره مبارزه با بیماری‌های زئونوز وزارت بهداشت نسبت به مصرف مواد لبنی غیرپاستوریزه از جمله شیر فله‌ای و خطر بروز تب مالت در مصرف کنندگان هشدار داد.

به گزارش لقمه، دکتر محمدرضا شیرزادی با بیان این که تب مالت بیماری میکروبی است که توسط باکتری‌های بروسلا ایجاد می‌شود، گفت: میکروب این بیماری می‌تواند دام‌ها را مبتلا کند. انسان نیز در صورت تماس با دام آلوده، ذبح دام آلوده و مصرف مواد لبنی غیرپاستوریزه به این بیماری مبتلا می‌شود.

وی بر لزوم مصرف مواد لبنی پاستوریزه جهت جلوگیری از ابتلا به تب مالت تاکید کرد و گفت: لازم است آموزش‌های لازم در رابطه با پرهیز از مصرف مواد لبنی غیرپاستوریزه و عدم تماس با دام آلوده به جامعه ارایه شود. همچنین باید اقدامات کنترل بیماری در دام‌ها توسط سازمان دامپزشکی و نظارت در راستای عدم عرضه مواد لبنی غیرپاستوریزه در بازار توسط سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوطه صورت گیرد.

شیرزادی با بیان اینکه سال گذشته حدود 15 هزار مبتلا به تب مالت در کشور داشتیم، بیشترین موارد بروز این بیماری را مربوط به غرب و شمال غرب کشور دانست و گفت: از آنجا که میزان موارد دامداری در غرب و شمالغرب کشور زیاد است، بروز بیماری تب مالت نیز در این مناطق زیادتر از سایر مناطق است.

وی افزود: موارد مربوط به این بیماری هر سال در شورای تامین استان مطرح می‌شود تا در راستای کنترل بیماری در دام‌ها حمایت‌های لازم از سوی استانداری صورت گیرد. هماهنگی‌های لازم را نیز با سازمان دامپزشکی انجام می‌دهیم تا نظارت‌ها و پیگیری‌هایشان را در استان‌های آلوده به صورتی دقیق‌تر داشته باشند. در این زمینه دائم با مسوولان سازمان دامپزشکی جلسات لازم برگزار می‌شود.





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4963 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ شهريور بازدید: 2362 ساعت: 11:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
3 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
4 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
5 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
6 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
7 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
9 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
10 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
11 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیا...

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

  هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های یک شام مناسب برای جلوگیری از چاقی در شب هرمون هایی که متابولیسم را بالا می برند و باعث سوخت و ساز غذا در بدن می شوند ،مانند خودمان در حالت استراحت به سر می برند و به همین دلیل غذاهای سنگینی که مصرف می کنیم فقط در بدن تجمع پیدا می کنند و به چربی تبدیل می شوند و باعث بروز چاقی در افراد می شوند.
توصیه‌های مهم پس از پرخوری اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.
رابطه زناشویی سالم با نوشیدنی های گیاهی شاید برای‌تان عجیب باشد كه چگونه یك نوشیدنی گیاهی می‌تواند به بهبود روابط زناشویی كمك كند. در حالی كه این موضوع یك اصل ثابت شده است كه سلامت، تازگی و مغذی بودن موادغذایی كه مصرف می‌كنیم می‌تواند تاثیری مستقیم بر كیفیت و چگونگی رابطه میان زوج‌ها و همسران داشته باشد و حتی در مواردی به پیشگیری از بروز برخی اختلال‌ها كمك كند.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.