خواص میوه‌های استوایی


ویتامین، مواد معدنی و آثار نور خورشید همه جمع شده‌اند در میوه‌هایی به نام میوه‌های استوایی. مثل موز، آناناس، انبه و پاپایا.

به گزارش لقمه، در مطلب کوتاه چند دلیل خوب برای مصرف این میوه‌ها را ذکر می‌کنیم.


میوه‌های استوایی التهاب را کاهش می‌دهند

موز، انبه، پاپایا و آناناس سرشار از مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند. به عنوان مثال آناناس تازه حاوی آنزیم - پروتئینی است که به کاهش التهاب‌های بدن کمک زیادی می‌کند. زمانی که تصور می‌کنید بدنتان ضعیف شده و نیاز به مکمل دارید اول از هر چیزی به سراغ آناناس تازه بروید. این میوه التهاب‌های بدن را کاهش داده و شما را به سمت بهبودی سوق می‌دهد.

 
میوه‌های استوایی خنده بر لب‌هایتان می‌نشانند

اگر اهل خوردن غلات صبحانه هستید یک عدد موز متوسط را نیز حلقه حلقه کرده و به کاسه‌ی غلاتتان اضافه کنید. در این صورت نه تنها یک صبحانه‌ی سالم میل کرده‌اید بلکه شادی را به خودتان هدیه داده‌اید. به خاطر اینکه موز حدود یک سوم نیاز روزانه‌ی ما به ویتامین B6 را تامین می‌کند. این ویتامین هم اسیدآمینه‌ی تریپتوفان را به سروتونین تبدیل می‌کند. سروتونین نیز برای بهتر کردن خلق و خوی شما موثر است. از این گذشته موز منبع خوب پتاسیم می‌باشد که به کاهش فشارخون کمک می‌کند.


میوه‌های استوایی راهی برای مقابله با سرطان سینه

تا جایی که می‌توانید کاروتنوئید دریافت کنید. برای این کار یک فنجان انبه خرد شده را به سالاد ناهارتان اضافه کنید. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد خانم‌هایی که در دوران قبل از یائسگی قرار دارند و روزانه دو فنجان یا بیشتر مواد غذایی سرشار از کاروتنوئید مصرف می‌کنند به میزان 17 درصد کمتر در معرض سرطان سینه قرار می‌گیرند. به خاطر اینکه کاروتنوئید با عملکرد استروژن مقابله کرده و از ابتلا به سرطان سینه در خانم‌ها جلوگیری می‌کند.
پاپایا

 
میوه‌های استوایی دوستدار قلب شما

این میوه‌ای که می‌بینید پاپایا یا پاپایه نام دارد و یکی از بهترین میوه‌های استوایی است. اگر شما هم به این میوه دسترسی دارید وقت را از دست ندهید و برای پر کردن باک ویتامین C بدنتان یک فنجان از آن را با ماست مخلوط کرده و نوش جان کنید. ویتامین C برای سالم و تندرست بودنتان لازم و ضروری است.

 
میوه‌های استوایی مراقب کلیه‌های شما هستند

خوردن موز خطر سرطان کلیه را کاهش می‌دهد. نتایج پژوهشی که روی 61000 سوئدی انجام شد نشان می‌دهد افرادی که در هفته چهار تا شش عدد موز خورده‌اند 50 درصد کمتر از افرادی که لب به این میوه نمی‌زنند به سرطان کلیه مبتلا شده‌اند. به عقیده‌ی محققان ترکیبات آنتی‌اکسیدانی پولیفونیک موز باعث شده است که این میوه چنین خاصیت ضدسرطانی داشته باشد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :plaisirssante

کد: 4973 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ شهريور بازدید: 7066 ساعت: 8:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
2 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
3 رفع کم خونی و یبوست با آلو ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
4 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
5 تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
6 میوه‌های شب یلدا تأمین شد ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
7 تب بازار میوه‌های نوبرانه و افزایش قیمت‌ها ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
8 فساد میوه‌های تنظیم بازاری؛ مقصر کیست؟ ۱۴۰۰ شنبه ۴ ارديبهشت
9 آشنایی با میوه های لوکس ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
10 چگونه رگهای بدن را پاکسازی کنیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

  نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ بچه که بودیم، جمعه‌ها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره می‌نشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمه‌سبزی مستمان می‌کرد.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.