سماق کباب با تبوله کوس‌کوس؛ غذای محبوب لبنانی‌ها


یکی از غذاهای خوشمزه لبنانی ها، کباب است که دستور پخت زیر یکی از آنهاست.

مواد لازم 

• 6 عدد فیله ران مرغ، به اندازه های 3 سانتی متری برش دهید.

• دو حبه سیر، رنده شده

• یک قاشق غذاخوری سماق

•یک قاشق غذاخوری گشنیز

•دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• یک پیمانه آب مرغ (250 میلی لیتر)

•یک پیمانه بلغور کوس‌کوس (190 گرم)

• یک پیمانه برگ جعفری ریز شده

• نصف پیمانه برگ نعنای ریز شده

•دو عدد پیازچه ریز شده

• 250 گرم گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده

• ¼ پیمانه آب لیمو ترش (60 میلی لیتر)

• ماست یونانی (برای سرو)

• نان پیتا (برای سرو)

• 15 عدد سیچ چوبی



طرز تهیه

1. در یک کاسه متوسط، مرغ، سیر، سماق، گشنیز و نیمی از روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید. مرغ ها را داخل سیخ چوبی بزنید.

2. تابه بزرگی را انتخاب کنید. روغن بریزید و مرغ ها را با سیخ داخل روغن سرخ کنید. هر طرف آنها را باید به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

3. آب مرغ را داخل قابلمه کوچک یبریزید و با حرارت زیاد گرم کنید. از روی حرارت بردارید و کوس‌کوس ها را داخل آن بریزید و هم بزنید. در قابلمه را بگذارید و 5 دقیقه بگذارید بماند. از چنگال برای جدا کردن دانه ها از هم استفاده کنید. سپس آنها را آبکش کنید و داخل کاسه بریزید. جعفری، نعناع، پیاز، گوجه فرنگی، روغن زیتون و آب لیموترش رابه آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید.

4. تبوله را داخل ظرفی که می خواهید غذا را سرو کنید بریزید و روی آن سیخ های کباب را بگذارید.

5. این غذا را باید گرم و با ماست یونانی (سوپرمارکت ها دارند) و نان پیتا سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5002 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۸ شهريور بازدید: 5076 ساعت: 12:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص 6 خوردنی سفره‌ی هفت‌سین ۱۳۹۳ شنبه ۹ فروردين
2 طرز تهیه پوره عدس و بلغور با سالاد سبزیجات ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ دي
3 دستور تهیه کتلت یا شامی با دستور قدیمی‌ و مامان بزرگها‌ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ آذر
4 چرا با کباب سماق می‌خوریم؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ اسفند
5 در سفره هفت‌سین چه چیزهایی می گذاریم،چرا؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۷ اسفند
6 چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۹ اسفند
7 آشنایی با نماد سین‌های سفره هفت سین ۱۳۹۱ جمعه ۴ اسفند
8 کاهش چربی خون با گیاهان ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ بهمن
9 روش پخت كوفتـه سماق ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي
10 سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است ۱۳۹۱ شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پزشکان درباره زیاده روی کودکان در مصرف ماهی تن هشدار دادند پزشکان بر اساس تحقیقات خود درباره زیاده روی کودکان...

  ویتامین آ خوشمزه عوارض هم دارد؟ پایگاه خبری لقمه: ویتامین A , یکی از ویتامین های م...

  رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نمایشگاه عکس‌های سفره‌های هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد پایگاه خبری لقمه: نمایشگاه عکس‌ «سفره‌های هفت سین» که 25 اسفندماه در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی گشایش یافت، از 2 تا 30 فروردین در این محل برقرار است.
داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.
آیا مولتی‌‌ویتامین‌ها چاق می‌کنند؟ مولتی‌ویتامین‌ها باعث افزایش وزن نمی‌شوند. در حقیقت مصرف مولتی‌ویتامین در افراد دچار اضافه‌وزن باعث کاهش وزن هم می‌شود.
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.