فواید شیر را بشناسید


در توصیه های تغذیه ای به مزمزه کردن شیر سفارش شده است تا شیر کاملا با بزاق دهان مخلوط شود. برای دریافت علت این امر باید دانست که قسمت عمده بزاق دهان را آب تشکیل می دهد و شیر نیز یک منبع غنی پروتئین محسوب می شود.

به گزارش لقمه، اسیدهای آمینه تشکیل دهنده پروتئین شیر به دلیل داشتن عامل اسیدی و عامل آمینی در آب خاصیت اسیدی ضعیفی نشان می دهد، بنابراین هیدراته شدن اسیدهای آمینه در محیط آبی در واقع کمکی برای جذب بهتر آن در دستگاه گوارش است. پس بهتر است شیر مکیده یا مزمزه شود تا جذب آن آسان تر انجام شود.

از طرفی یکی از راه های استفاده کامل از اسیدهای آمینه موادغذایی این است که بدانیم چه ترکیبی مناسب است. به طور مثال در احادیث و منابع مختلف مصرف پنیر با گردو سفارش شده است. در این مورد باید گفت که پروتئین پنیر درجه اول و گردو از درجه دوم است و هرگاه این دو با هم مصرف شود، ارزش غذایی ۲ماده تکمیل می شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خراسان

کد: 5284 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر بازدید: 2127 ساعت: 11:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
2 چگونه در دوران شیردهی دچار چاقی نشویم؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
3 مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
4 قیمت جهانی گندم 12 دلار افزایش یافت ۱۴۰۱ جمعه ۸ مهر
5 عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
6 مروری بر ۳۰ خاصیت بی نظیر خربزه/مصلح خربزه چیست ؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۴ مرداد
7 خطر سحری نخوردن چیست؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۹ فروردين
8 خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
9 باید و نبایدهای مصرف روغن‌های حیوانی ۱۴۰۰ شنبه ۱ خرداد
10 میوه های با کمترین و بیشترین محتوای قند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ اسفند
11 مصرف اسیدفولیک و مولتی‌ویتامین‌ در بارداری چه تاثیری بر کودکان دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عادت‌های سلامتی که علم آنها را تایید نکرده است همیشه حق با مادرانمان نیست. مادران همیشه می گویند ...

  توصیه‌هایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیا...

  درمان آنفولانزا با انار پایگاه خبری لقمه: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت