طرز تهیه رولت سبزیجات


از سبزیجات مختلف مثل بادنجان، هویج و نخود می توانید یک رولت خوشمزه تهیه کنید.

مواد اولیه:

آرد دو پیمانه
تخم‌مرغ و سیب زمینی از هر کدام یك عدد
سركه دو قاشق سوپخوری
شیر نصف پیمانه
نمك یك قاشق مرباخوری
روغن سه قاشق سوپخوری
نخودفرنگی یك پیمانه
هویج، پیاز و بادنجان و زرده تخم‌مرغ از هر كدام یك عدد
نمك، فلفل و ادویه و کنجد به میزان لازم 


طرز تهیه:

آرد و نمك را مخلوط كرده وسط آن را گود كنید. تخم‌مرغ، سركه و شیر را افزوده و آرام‌آرام همه مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر یك‌دستی به دست آید. خمیر را كنار گذاشته و سیب‌زمینی، هویج و بادنجان را نگینی خرد كرده و جداگانه تفت دهید. پیاز را هم خرد كرده و تفت دهید. همه سبزیجات را با هم مخلوط كرده، نمك، فلفل، ادویه و نخودفرنگی پخته‌شده را هم اضافه و كنار بگذارید تا خنك شود. خمیر را در سطح آرد پاشی‌شده با وردنه باز كرده و روغن را با قلم‌مو روی آن كشیده از مایه سبزیجات یك ردیف روی خمیر قرار داده و آن را رول كنید. روی آن زرده تخم‌مرغ زده و كنجد بپاشید و در فر از قبل گرم‌شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 5306 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۰ مهر بازدید: 5526 ساعت: 8:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رولـت خالخالی فندق و عسل ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۶ مرداد
2 رولت خامه‌ای با توت فرنگی های لاکچری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
3 روش تهیه رولت بستنی کاکائویی ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
4 طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی+ عکس ۱۳۹۳ جمعه ۳ بهمن
5 آشنایی با روش تهیه پیتزا رولتی با مایکروویو ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ دي
6 طرز تهیه رولت مرغ ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
7 ۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید ۱۳۹۳ شنبه ۲۱ تير
8 15خوراکی برای تعطیلات نوروز ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
9 آموزش تهیه حلوای رولتی برای سفره افطار ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد
10 طرز تهیه رولت خرما؛ شیرینی بعد از افطار ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه پیتزا و سکته های قلبی متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای ...

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1 هیچ‌وقت هورمون‌ها را دست کم نگیرید چون باعث بروز خیلی از احساسات و واکنش‌های بدن ما از همین هورمون‌ها ناشی می‌شوند. در این مطلب شما را بیشتر با این هورمون‌های تأثیرگذار روی وزن آشنا کرده و رژیمی موثر برای مقابله با هر یک را عنوان می‌کنیم.
احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت بعضی از سازمان‌های علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آن‌ها شدید نمی‌باشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کرده‌اند.