مسمومیت های غذایی باور نکردنی!


همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت های غذایی راهی بیمارستان می شوند اما گاهی اوقات استفاده نادرست و یا زیاده روی در خوردن غذاهای سالم نیز می تواند موجب بروز مسمومیت غذایی شود.

به گزارش لقمه، یکی از اصلی ترین علل مسمومیت های غذایی که با علائمی مانند درد های ناگهانی شکمی، لرز، استفراغ، اسهال و تب همراه است خوردن سبزیجات نشسته به ویژه ساقه سبزیجات است که می تواند عوارض فوق را ایجاد کند.

گفتنی است لبنیات غیر پاستوریزه نیز می تواند باعث ایجاد مسمومیت های غذایی در افراد شوند به همین دلیل لازم است تا افراد تنها از منابع لبنی پاستوریزه استفاده کنند و یا حداقل به مدت 40 دقیقه شیر را در یک ظرف تمیز قبل از مصرف بجوشانند.

پزشکان توصیه اکید می کنند که کودکان، زنان باردار ،‌افراد مسن و کسانی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است از مصرف شیر غیر پاستوریزه جدا خودداری کنند.

از جمله میوه هایی که می تواند موجب مسمومیت شوند، توت فرنگی است که به دلیل ساختار بوته مانند آن می تواند حاوی انگل ها و میکروب های زیادی باشد و نیاز به شستشوی دقیق دارد.

همچنین نوشیدن بیش از حد قهوه نیز می تواند باعث آسیب به سیستم ایمنی بدن و بروز مسمومیت و تهوع در فرد شود.

پزشکان توصیه می کنند تا افراد همواره از مواد غذایی تمیز سالم و به میزان متعادل استفاده نمایند.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 5396 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر بازدید: 4376 ساعت: 2:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت شیر پاستوریزه ۲ برابر شیر خام ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
2 مخالفت وزارت بهداشت با فروش شیر فله‌ای و لبنیات سنتی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
3 پیشگیری از تب مالت با مصرف فراورده‌های لبنی پاستوریزه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد
4 مردم باید فقط شیر پاستوریزه مصرف کنند تا تب مالت نگیرند ۱۳۹۴ جمعه ۳۰ مرداد
5 توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۱ تير
6 هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
7 غذاهای ممنوعه در بارداری ۱۳۹۲ شنبه ۱۰ اسفند
8 شیرخام نخورید ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر
9 غذاهایی که موجب بدبویی بدن می‌شوند ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ آذر
10 پشت پرده افزایش روزافزون فروشگاه های لبنیات سنتی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا پوست این میوه ضد سرطان است میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گ...

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

  مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهم‌تر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.
ویار بارداری و راه های درمان آن عادت ماهانه زنان در دوران حاملگی قطع می‌شود و برخی اخلاط کثیف که در حالت طبیعی از طریق آن از بدن خارج می‌شد، در بدن باقی می‌ماند و تجمع پیدا می‌کند، این موضوع باعث تحریک دریچه تحتانی مری یا دهانه معده می‌شود و ...
وقتی مسواک زدن مضر است دندانپزشکان هشدار دادند مسواک زدن دندانها ظرف نیم ساعت بعد از مصرف یک وعده غذایی یا نوشیدن یک فنجان قهوه می‌تواند آسیب جدی به دندان ها وارد کند.