کاهش 7 درصدی صادرات زعفران


رئیس اتحادیه زعفران گفت: در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته شاهد کاهش هفت درصدی صادرات زعفران بوده ایم.

به گزارش لقمه، غلامرضا میری گفت: قیمت زعفران در نیمه نخست امسال حدود 60 درصد افزایش داشته که خود از دلایل کاهش صادرات این محصول بوده است.

وی افزود: علاوه بر افزایش قیمت زعفران محدودیت‌های صادراتی و نوسانات شدید قیمت نیز از دلایل کاهش صادرات بوده‌ است.

میری تصریح کرد: این نوسانات شدید در صادرات محصول به کشورهایی که به نوسانات یک تا دو درصدی نیز اهمیت می‌دهند قابل توجه است و بازارهای هدفی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی با اشاره به کاهش هفت درصدی صادرات زعفران در نیمه نخست امسال و افزایش قیمت این محصول اظهار کرد: دلیل افزایش قیمت‌ها، وجود دلالان و فعالیت آنان در این بازار است و به کاهش مواد اولیه یا افزایش دستمزدها مربوط نمی‌شود.

میری در ادامه بیان کرد: با وجود تمامی مسائل ذکر شده زعفران همیشه خریداران خود را دارد و امکان افزایش 30 درصدی و بیشتر این محصول و رسیدن به مرز 200 تن صادرات در سال وجود دارد.

وی عنوان کرد: در شش ماهه دوم سال که زمان برداشت زعفران است امکان افزایش صادرات وجود دارد و با حمایت‌هایی که دولت در بخش تولید و صادرات وعده داده است می‌توان وضعیت شش ماهه گذشته را جبران کرد.

میری خاطر نشان کرد: برداشت زعفران از اول آبان ماه آغاز شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5443 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان بازدید: 1925 ساعت: 2:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
2 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
3 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
4 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
7 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
8 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
10 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
11 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این 10 غذا پوستتان پیر می شود تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا پس از چندین روز تعطیل...

  خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت زرد رنگی‌ است آرامش‌بخش و شادی‌آفرین. با دیدن این ...

  مسکن ،میگرن را تشدید می کند یک متخصص مغزواعصاب گفت:زنان 15 درصد بیشتر از مردان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زنجبیل میل جنسی را کم می‌کند یا زیاد؟ متخصصان طب سنتی اعتقاد دارند زنجبیل، هم می‌تواند تقویت‌‌کننده نیروی جنسی باشد و هم تضعیف‌کننده آن.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
ارتباط تغذیه با جرم و جنایت دانشمندان در تحقیقات خود متوجه شدند مصرف شکلات در کودکان می‌تواند باعث بروز مشکلات رفتاری در سنین نوجوانی و بزرگسالی شود. طبق این تحقیقات افرادی که در سنین کودکی خود به میزان زیادی شیرینی، شکلات و نوشابه مصرف می‌کنند در بزرگسالی با احتمال بیشتری دست به جرم و جنایت می‌زنند.
خوراکی های حرام در رستوران های تهران چه می کنند؟ تهران پر از رستوران های رنگارنگ است.رستوران هایی که با نام فرانسوی، ایتالیایی، مکزیکی، چینی و مغولی هر روز در جای جای تهران افتتاح می شوند و برای مطرح کردن خود علاوه بر دکوراسیون های عجیب و غریب گاه به سرو انواع غذا های عجیب و غریب نیز روی می آورند ، غافل از این که خوردن این غذاها در کشور اسلامی مجاز است یا خیر؟