کاهش 7 درصدی صادرات زعفران


رئیس اتحادیه زعفران گفت: در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته شاهد کاهش هفت درصدی صادرات زعفران بوده ایم.

به گزارش لقمه، غلامرضا میری گفت: قیمت زعفران در نیمه نخست امسال حدود 60 درصد افزایش داشته که خود از دلایل کاهش صادرات این محصول بوده است.

وی افزود: علاوه بر افزایش قیمت زعفران محدودیت‌های صادراتی و نوسانات شدید قیمت نیز از دلایل کاهش صادرات بوده‌ است.

میری تصریح کرد: این نوسانات شدید در صادرات محصول به کشورهایی که به نوسانات یک تا دو درصدی نیز اهمیت می‌دهند قابل توجه است و بازارهای هدفی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی با اشاره به کاهش هفت درصدی صادرات زعفران در نیمه نخست امسال و افزایش قیمت این محصول اظهار کرد: دلیل افزایش قیمت‌ها، وجود دلالان و فعالیت آنان در این بازار است و به کاهش مواد اولیه یا افزایش دستمزدها مربوط نمی‌شود.

میری در ادامه بیان کرد: با وجود تمامی مسائل ذکر شده زعفران همیشه خریداران خود را دارد و امکان افزایش 30 درصدی و بیشتر این محصول و رسیدن به مرز 200 تن صادرات در سال وجود دارد.

وی عنوان کرد: در شش ماهه دوم سال که زمان برداشت زعفران است امکان افزایش صادرات وجود دارد و با حمایت‌هایی که دولت در بخش تولید و صادرات وعده داده است می‌توان وضعیت شش ماهه گذشته را جبران کرد.

میری خاطر نشان کرد: برداشت زعفران از اول آبان ماه آغاز شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5443 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان بازدید: 1895 ساعت: 2:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
3 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
6 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
10 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  بهترین‌ها برای مقابله با خستگی گاهی برای مقابله با خستگی لازم است از مکمل ها استف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
چلغوز، نا سزا نیست! شاید نام چلغوز از نظر برخی افراد جامعه معنی و مفهوم خوبی نداشته باشد و عده‌ای آن را ناسزا بدانند، اما اشتباه نكنید. چلغوز فحش نیست! بلكه دانه‌ای آجیلی و سودمند است كه مغزآن شبیه به تخمه آفتابگردان بوده و طعمی مشابه بادام و پسته دارد.
پوستی بدون چروک می‌خواهید؟ بخوانید خوردن کاکائو و سویا یا خوابیدن به پشت و استفاده از عینک، بافت‌های پوستی را قوام می‌بخشد و از پیدایش چین و چروک جلوگیری می‌کند.