روش تهیه ترشی لبو


اکنون که هوا سرد شده است، تقریبا در همه خانه ها شیشه های ترشی هایی که تازه تهیه شده است را می توان دید. بیشتر آنها شور یا ترشی ها مخلوط، لیته، بادمجان و فلفل هستند. اما ترشی انواع مختلفی دارد.


• میزان: 6 لیتر
• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان پخت: 60 دقیقه



مواد لازم

• 1350 گرم چغندر کوچک
• دو پیمانه سرکه
• یک پیمانه آب
• نصف پیمانه شکر
• یک قاشق چایخوری فلفل فرنگی (شیرین)
• 6 عدد سیر
• 7.5 سانتی متر چوب دارچین



طرز تهیه

1. چغندرها را بشویید و سر و ته آنها را بگیرید. آنها را داخل قابلمه بریزید و آب داغ روی آن بریزید. بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید. بدون در بگذارید حدود 25 دقیقه نیم جوش بماند. سپس آنها را آبکش کنید. پس از خنک شدن لبوها، پوست آنها را بگیرید.

2. در یک قابلمه متوسط، سرکه، آب و شکر را با هم مخلو ط کنید. ادویه هفت رنگ، سیر و دارچین را داخل دستمال بپیچید و داخل قابلمه بیندازید. اجازه دهید آب بجوشد سپس حرارت را کم کنید و 5 دقیقه به حالت نیم جوش بگذارید بماند.

3. لبوها را داخل شیشه بریزید، آب ترشی را روی آنها بریزید و کیسه ادویه را از آن خارج کنید.

4. در آخر شیشه را به مدت 10 دقیقه داخل قابلمه پر از آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. 



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5524 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ آبان بازدید: 5189 ساعت: 3:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 از خوردن این غذاها با هم اجتناب کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
3 پشت پرده پنهان "گردوهای تازه" ای که نباید در تابستان بخورید! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
4 طرز تهیه ترشی تربچه فوری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
5 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
6 ترشی قارچ را با این دستور درست کنید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
7 پاکسازی بدن در فصل بهار با این خوراکی‌ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
8 ترشی لبوی یک هفته ای مخصوص زمستان(2) ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
9 یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
10 روش تهیه ترشی پیاز در خانه ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
11 این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید ۱۳۹۴ شنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

  نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست با توجه به یافته‌های یک مطالعه جدید، مصرف مکمل‌های...

  آشنایی با علائم فقر آهن فقرآهن یکی از مشکلات شایع در بین زنان است که باید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...
درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
7 بیماری ناشی از آب آلوده را بشناسید برای رفع آلودگی آب در منزل می توانید ابتدا آن را بجوشانید و سپس مصرف کنید.
کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ سال‌های زیادی است كه این عقیده در ذهن ایرانی‌ها جا افتاده که «جنس خارجی بهتر از جنس ایرانی است!» البته این موضوع فقط درمورد لباس، لوازم خانگی و... مطرح نیست و بسیاری معتقدند مواد غذایی خارجی نیز نسبت به مشابه ایرانی برتری دارند.