دستور پخت کتلت گوشت و بادنجان


اگر از مخلوط بادنجان با گوشت خوشتان می آید، این کتلت را امتحان کنید.

مواد اولیه :

گوشت چرخ‌كرده 250 گرم

نخود یك پیمانه

گردو آسیاب شده یك پیمانه

جعفری و پیازچه ساطوری شده نصف پیمانه

بادنجان متوسط دو عدد

سیب‌زمینی بزرگ دو عدد

پیاز دو عدد

تخم‌مرغ یك عدد

سیر رنده شده دو حبه

زردچوبه یك قاشق چایخوری

دارچین نصف قاشق چایخوری

نمك، فلفل و روغن به میزان لازم





طرز تهیه

نخود را كه از چهار ساعت قبل خیس كرده‌ایم، چرخ می‌كنیم. پیازها را در گوشت چرخ‌كرده رنده می‌كنیم، نمك، فلفل و زردچوبه را افزوده و ورز می‌دهیم. سیب‌زمینی و بادنجان‌ها را ریز رنده كرده و با نخود، تخم‌مرغ، سیر، دارچین، جعفری، پیازچه، گردو و گوشت افزوده و ورز می‌دهیم. و در ماهی‌تابه گذاشته و هر دو طرف آن را خوب سرخ می‌نماییم.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 5782 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۴ آذر بازدید: 4102 ساعت: 3:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رمز و راز درست کردن یک کتلت خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
2 کتلت قارچ مخصوص گیاهخواران ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
3 دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
4 کتلت گوشت کوبیده را این گونه تهیه کنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
5 آشنایی با روش پخت غذاهای ایرانی خوشمزه کم کالری ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين
6 دستور تهیه کتلت یا شامی با دستور قدیمی‌ و مامان بزرگها‌ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ آذر
7 دانستنی های شور و ترشیجات ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ آذر
8 کتلت قارچ را حتماً امتحان کنید ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۵ مهر
9 بهترین ساندویچ کدام است؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر
10 6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح ۱۳۹۲ جمعه ۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بوی بد دهان چگونه رفع می‌شود؟ بعضی زمان‌ها می‌بینید که وقتی دارید با آدم‌ها حرف ...

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

  خواص انار در طب سنتی این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
چه بخوریم تا خوب بخوابیم؟ یک کار‌شناس تغذیه مرکز دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر این که شام را باید قبل از ساعت ۹ شب صرف کرد، تاکید کرد: هنگام صرف شام باید از مصرف زیاد غذاهای حاوی چربی و کربوهیدرات خودداری شود.
در یخچال تان را به روی کپک ببندید میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن مواد غذایی فاسد شده داخل سطل زباله است!
بادام بخورید بیشتر برانید! محققان در یک مطالعه جدید دریافتند ورزشکارانی که به مدت 4 هفته هر روز 75 گرم بادام می‌خورند به طور قابل توجهی در عملکرد آنان تاثیر می‌گذارد.