بهترین صبحانه های زمستانی


یك متخصص تغذیه با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه، گفت: پس از صرف یك صبحانه كامل، میان وعده‌هایی مانند میوه یا شیر، نیاز كودكان را در زنگ‌های تفریح به بهترین نحو برطرف می‌كند.

به گزارش لقمه، دكتر سید علی كشاورز، متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران در گفتگویی اظهار كرد: همه افراد به ویژه كودكان باید صبحانه را به طور كامل بخورند؛ زیرا تمام فعالیت‌های فكری و جسمی افراد از ابتدای صبح آغاز می‌شود. به عبارت دیگر خوردن صبحانه نقش موثری در انجام فعالیت‌های روزانه دارد.

وی افزود: یك‌چهارم از انرژی و پروتئین روزانه ما از طریق وعده صبحانه تامین می‌شود. بنابراین باید به این وعده غذایی توجه بیشتری شود؛ بهترین نوع صبحانه در فصل بهار و تابستان نان، پنیر و مغز گردو همراه با یك لیوان شیر یا تخم مرغ با كره برای كودكان لاغراندام است. در فصل پاییز و زمستان عدسی و لوبیای پخته بهترین نوع صبحانه برای كودكان است.

این متخصص تغذیه به والدین توصیه كرد: حتما والدین صبحانه را به طور كامل بخورند، زیرا آنها برای فرزندانشان الگو هستند، به خواب كودكان توجه كنند، بهترین زمان خواب ساعت 8 شب برای كودكان است؛ زیرا بی‌خوابی سبب می‌شود كودكان از خوردن صبحانه خودداری كنند. این رفتار اشتباهی است كه پدر و مادرها ایجاد می‌كنند.

دكتر كشاورز درباره نوع میان وعده‌های مناسب برای دانش‌آموزان گفت: بهتر است در میان وعده كودكان میوه‌هایی مانند سیب، پرتقال یا نارنگی و نان و پنیر، بیسكویت، كیك با شیر گنجانده شود. چون مصرف لبنیات در جامعه بسیار پایین است و به علاوه در رشد قدی كودكان تأثیر بسزایی دارد.

وی درخصوص كودكانی كه تا دیروقت در مدارس می‌مانند، گفت: در این‌گونه موارد دانش‌آموزان باید به طور كامل ناهار را صرف كنند. مهم‌ترین منابع غذایی در این وعده می‌تواند شامل گوشت، مرغ، ماهی و تخم مرغ باشد كه حاوی پروتئین هستند.




نقل از :ایسنا

کد: 2233 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ آذر بازدید: 7706 ساعت: 8:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
3 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
4 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
7 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
11 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌ها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟ سبزی‌ها و میوه‌ها به دلیل برخورداری از انواع ویتام...

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

  مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری بعضی افراد به دلیل اعتقادات مذهبی یا برخی باورهایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهبود رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم پایگاه خبری لقمه: آمارها نشان می‌دهد رشد اقتصادی در سال های 92 تا 1400 به حدود نصف دوره هشت ساله پیش از آن کاهش یافت. در این میان بخش ساختمان شدیدترین کاهش را تجربه کرد به طوری که متوسط رشد 4.6 درصدی در دولت نهم و دهم به رشد منفی 4.6 درصدی تبدیل شد. با این حال با شروع دولت سیزدهم این روند بهبود چشمگیری داشته است.
با این رژیم غذایی زیبا می شوید هیچ کس دوست ندارد که زیر چشمهایش گود رفته و سیاه شود. اما اگر به این وضعیت دچار شده اید، از ویتامین C به همراه آهن استفاده کنید.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.