شیرینی و تنقلات شب یلدا/
دستور تهیه تارت انار برای شب چله


تارت انار را می توانید با انار دون شده تهیه کنید و برای مهمان هایتان بیاورید.

مواد لازم برای خمیر تارت

یک و یکسوم پیمانه آرد
۷۵گرم کره
۱عدد تخم مرغ
یکچهارم ق چ نمک
۲ ق س پودرقند
۱-۲ ق س آب سرد


مواد لازم برای کرم تارت

دوسوم پیمانه شکر
۲عدد تخم مرغ
یکسوم پیمانه شیر
یکسوم پیمانه آرد
۱ ق س کره
یک هشتم ق چ وانیل


مواد لازم برای روی تارت

۱ ق پ آگارآگار (آگارآگار را از فروشگاه لوازم قنادی تهیه کنید)
یک دوم پیمانه شکر
یک دوم پیمانه آب
۱ عدد انار درشت دانه شده 


روش تهیه:

۱-برای تهیه خمیر تارت ،آرد نمک و پودر قند را در کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. کره را به شکل حبه قند خرد کنید و به مواد خشک اضافه کنید با نوک انگشت شروع به حل کردن کره در مواد کنید.

۲-تا جایی به هم زدن و مخلوط کردن کره را ادامه دهید که مواد به شکل خرده نان در بیاید.حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ به مواد است.بلافاصله یک قاشق آب سرد به مواد اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن مواد

نکته:اگر در موقع ورز دادن دیدید که خمیر به اندازه کافی لطیف است دیگر آب اضافه نکنید اما اگر خمیر درست نشده بود آب باقیمانده را اضافه کنید و به هم زدن و ورز دادن ادامه دهید

۳-بعد از اینکه خمیر شکل گرفت ،آن را در کیسه فریزر گذاشته در آن را ببندید و کیسه را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند.در این فاصله قالب های تارت را آماده کرده،فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.


۴-از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با وردنه پهن کنید تا به ضخامت حدود نیم میلی متر برسد.خمیر را در قالب تارت پهن کنید تا جاییکه دیواره های قالب را بپوشاند .روی خمیر را با چنگال چند سوراخ بزنید تا خمیر در موقع پخت پف نکند.مدت ماندن خمیر در فر نیم ساعت است تا جایی که زیر خمیر طلایی رنگ شود.

۵-تا خمیر در فر می پزد میتوانید کرم تارت را درست کنید .شکر و آرد را در ظرفی ریخته،تخم مرغ ها را هم در همین ظرف بشکنید و با مواد مخلوط کنید شیر را هم اضافه کنید و مایه را هم بزنید مایه کرم را از صافی رد کنید تا یکدست شود و گلوله ای در آن باقی نماند

۶-مایه کرم را روی حرارت بگزارید و دائم هم بزنید تا کمی غلیظ تر شود وقتی غلیظتر شد کره را اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط شود بعد وانیل را هم اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید سپس ظرف را از روی حرارت بردارید ،روی ظرف کیسه فریزری بکشید و صبر کنید تا کرم وانیل از حرارت بیفتد

۷-وقتی نان تارت آماده شد آن را از فر بیرون آورید و بگذارید تا خنک شود. وقتی هم نان تارت هم کرم وانیل خنک شدند ،کرم را روی نان ریخته و با قاشق یا لیسک خوب پهن کنید .دانه های انار را هم روی کرم ریخته و به صورت یکنواخت پخش کنید

۸-برای اینکه میوه تازه بماند باید روی آن را با یک لایه ژله ی بی رن یا همان آگاآگار پوشاند.برای درست کردن آن پودر آگارآگاررا با آب و شکر مخلوط کنید روی حرارت بگزارید و دائم هم بزنید تا جوش بیاید وقتی حباب های ریز در آن دیدید یعنی به اندازه کافی غلیظ شده است

۹-مایه آگارآگار را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود بعد آن را با قلم مو روی میوه و سطح تارت بمالید تمام سطح میوه و تارت را بپوشانید. میتوانید تارت را به مدت یکی دو ساعت در یخپال گذاشته و بعد از آن سرو کنید.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 5858 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۵ آذر بازدید: 4612 ساعت: 12:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
5 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
6 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
7 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
8 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
9 ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
10 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
11 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب سیب، مسهل یا یبوست زا؟ ارزش غذایی:۲۵۰ گرم آب سیب شیرین نشده حدود ۱۱۴ کالر...

  رهایی از مشکلات و اختلالات خوردن چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: اختلالات مربوط به خوردن نوعی اخت...

  مواد غذایی مفید برای عملکرد جنسی را بشناسید بر اساس مطالعات ترکیب اسیدهای چرب موجود در اسپرم ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بااین میوه ها پوستتان را "لیزردرمانی" کنید قبل از آنکه به سراغ درمان های گران قیمت برای زیبایی پوست صورتتان بروید می توانید مصرف این میوه ها و سبزیجات و تاثیر معجره آسای آن بر پوست صورتتان را امتحان کنید.
18 دلیل برای لاغری و کاهش وزن چاقی می‌تواند 20 سال از عمر شما را کم کند و سال‌هایی که زنده هستید را با درد همراه کند، آن را ناسالم‌تر کرده و از میزان انرژی و فعالیت شما بکاهد.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
آنچه درباره فریزر باید بدانید درباره فریزر نیز مانند بسیاری موارد دیگر تصورات اشتباهی وجود دارد كه به برخی نكات برای رفع این اشتباه ها اشاره می كنیم.