جهاد کشاورزی مازندران وجود آلودگی در برنج طارم فریدونکنار را رد کرد


معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با انجام آزمایش های مختلف از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان، وجود آلودگی در برنج های تولیدی مازندران، بویژه طارم محلی فریدونکنار تایید نشده است.

به گزارش لقمه، سازمان غذا و داروی کشور بتازگی فهرستی از برنج های آلوده را اعلام کرد که در آن از برنج طارم محلی معطر فریدونکنار هم به عنوانی یکی از برنج های آلوده نام برده شده است.

ˈ یحیی ابطالی ˈ در گفت گویی از اجرای سیاست های تشویقی دریافت نشان استاندارد محصول سالم برنج برای شالیکاران مازندران از دو سال پیش خبر داد و افزود: برنج طارم معطر فریدونکنار از برنج های مرغوبی است که شهرت بین المللی دارد.

وی تاکید کرد: به منظور گسترش فرهنگ دریافت نشان استاندارد محصول سالم برنج در مازندران، 70 هکتار مزرعه نمونه تولید برنج بیولوژیک شناسایی و علامت استاندارد به بهره برداران آن اعطا شده است.

پیش از این مدیرکل استاندارد مازندران نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به موضوع آلوده بودن برنج های خارجی اشاره کرد و گفته بود: شورای عالی استاندارد، غلات وارداتی و فرآورده های آن را مشمول استاندارد اجباری کرده است که این موازین در مبادی ورودی قانونی کشور بدرستی اجرا می شود.

ˈ جواد اعتماد ˈ افزوده بود: تا کنون از مرز های استان مازندران برنج خارجی وارد نشده است تا موسسه استاندارد نمونه گیری کند.

وی در عین حال گفته بود: با همکاری سازمان جهاد کشاورزی مازندران به منظور حمایت از تولید محصولات کشاورزی سالم از جمله برنج، موسسه استاندارد با نمونه گیری و انجام آزمایش، به مزارعی که سم در آنها استفاده نشده و تولید به روش بیولوژیکی انجام شده باشد، نشان استاندارد اعطا می کند.

مازندران با داشتن 240 هزار هکتار شالیزار، سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید تولید می کند که این میزان برابر با 44 درصد از نیاز کشور است.  



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :ایرنا

کد: 5876 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 2512 ساعت: 3:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
2 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
3 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
5 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
6 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
11 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان معمولاً در تابستان به دلیل گرمای هوا شرایطی فراهم ...

  مصرف روزانه 5 فنجان قهوه چاقی و دیابت می‌آورد محققان دریافتند که مصرف روزانه 5 فنجان قهوه در یک ...

  کاهش خطر ابتلا به سرطان روده با قرص ضد کلسترول محققان در تحقیقات جدید خود دریافتند که قرص کاهش کل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عوامل تغذیه‌ای کم‌خونی را بشناسید وقتی صحبت از کم‌خونی می‌شود، همه فکر می‌کنند منظور کمبود آهن است اما کم‌خونی می‌تواند ده‌ها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بی‌حوصلگی می‌کنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس می‌شوید، سریع به سراغ قرص‌های آهن نروید!
رژیم مناسب در بیماری انسداد مزمن ریوی پایگاه خبری لقمه: در این مقاله میخوانیم: سه دلیل اهمیت رژیم مناسب در این بیماری، یك رژیم سالم در این بیماری شامل چیست؟ چگونه بیماران وزن خود را كنترل كنند؟
غذاهای ممنوع برای شب قبل از عروسی خیلی از عروس و دامادها قبل و روز عروسی‌شان آن قدر مشغول کارهای مختلف هستند که حتی غذا خوردن را فراموش می‌کنند و البته عده ای‌ هم چیزهایی می‌خورند که مناسب نیست.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.