روش تهیه كبـاب اسـكندر


کباب سنتی اسکندر نوع خاصی از کباب هست که بصورت دونر کباب ترکی آماده می شود.

مواد لازم برای یك نفر

فیله گوساله: 250 گرم

سینه مرغ خرد شده: 50 گرم

زعفران دم كرده : یك قاشق سوپخوری

آب پیاز: دو پیمانه

نمك و فلفل: به میزان لازم

دوغ: یك پیمانه



طرز تهیه

چربی‌های اضافی اطراف گوشت را با چاقوی تیز می‌گیریم. فیله را روی تخته گوشت قرار داده و با پشت لبه تیز كارد آشپزخانه ضربه‌های موازی روی گوشت زده تا تار و پود گوشت باز شده و نازك‌تر شود. این كار به جذب مواد مرینت گوشت كمك می‌كند.

وقتی گوشت به صورت ورقه‌ای باز شد، گوشت را به پهنای 10 سانتی‌متر برش زده و به همراه مرغ برای دو تا چهار ساعت در مخلوط دوغ، آب پیاز، كمی نمك، فلفل و زعفران می‌خوابانیم و در یخچال قرار می‌دهیم، به این عمل مرینت كردن گوشت می‌گویند. پس از این زمان گوشت را به سیخ كشیده و اضافه‌های گوشت را از اطراف گرفته تا شكل مرتب و منظمی روی سیخ داشته باشد. سینه‌های مرغ را نیز كمی با پشت كارد كوبیده تا گوشت مرغ نیز از هم كمی باز شود.

گوشت مرغ را روی فیله به صورت زیگزاگ چیده و با نوك كارد روی فیله‌های مرغ می‌كوبیم تا گوشت مرغ كاملا به فیله بچسبد و هنگام پخت مرغ و گوشت از هم جدا نشود. حال باید كباب را روی آتش قرار دهیم. ابتدا مرغ را روی آتش قرار می‌دهیم و پس از این‌كه كمی خودش را گرفت، سیخ را برگردانده و روی دیگر را كباب می‌كنیم.
 
سیخ را مرتب بر می‌گردانیم و گوشت را با آتش ملایم كباب می‌كنیم تا كباب خوش‌رنگ و مغز پخت شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 5969 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ دي بازدید: 4098 ساعت: 1:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
4 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 زیاد کباب زغالی نخورید ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
6 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  خوراکی های انرژی زا را بشناسید در این مقاله قصد داریم 12 نوع خوراكی مناسب برای قب...

  10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
سرخ كردن غذا،چگونه؟ یكی از مهم‌ترین كارهای روزمره خانم‌ها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذایی‌شان را تامین نماید.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1) با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامین‌هایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.
بستنی لاکچری برای میلیاردرها از جنس الماس ! پایگاه خبری لقمه: امروزه لاچکری بودن و خرید محصولات گران قیمت مد روز دنیا شده، از این رو برخی افراد بستنی با قیمت نجومی از الماس و ورق طلا تولید کرده اند و آن را به پولدارها می فروشند.