طرز تهیه هلو كباب غذای سنتی کرمانشاه


شهر زیبای کرمانشاه با همه جاذبه های طبیعی و باستانی خود، غذاهای بسیار خوش‌طعم نیز دارد که هلو کباب یکی از آنهاست.

مواد لازم

• ۴۰۰ گرم گوشت بدون چربی
• ۱ پیمانه لپه
• ۲ عدد سیب‌زمینی نیم‌پز
• ۲ عدد تخم‌مرغ درشت
• نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه و دارچین
• روغن
• یک پیمانه آب‌لیموترش
• نصف پیمانه شکر
• یک پیمانه آب
• گردو و کشمش
• پیاز سرخ‌کرده



طرز تهیه

1. گوشت را در غذاساز یا یک‌دو‌سه بریزید تا حالت کشسانی و چسبندگی پیدا کند.

2. لپه را با کمی آب و نمک بپزید. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن آنها را چرخ کنید.

3. داخل یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی نیم‌پز شده را رنده کنید. سپس لپه چرخ‌کرده، گوشت، نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا فرم چسبندگی داشته باشند.

4. دست های خود را کمی خیس کنید، مقداری از مایه را بردارید کف دست باز کنید و داخل آن، کشمش، گردو و پیاز سرخ شده بگذارید و قلقلی کنید. همه مایه را به همین ترتیب آماده کنید.

5. درون یک قابلمه کوچک روغن را داغ کنید و گوشت ها را داخل آن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

6. در این مرحله باید هلوکباب ها را کف قابلمه بچینید. آب‌لیمو، شکر و آب را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. آنها را روی گوشت ها بریزید و با حرارت کم بگذارید تا پخته شوند.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 6007 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ دي بازدید: 5561 ساعت: 6:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
4 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 زیاد کباب زغالی نخورید ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
6 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید و مضرات گیاه خواری

  5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضع...

  چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟ مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این کاهش وزن جانتان را می‌گیرد چاق هستید؟ می‌خواهید لاغر شوید؟ گوشتان به کلمه رژیم حساس شده؟ لاغری به هر قیمت در کوتاه‌ترین زمان ممکن؟البته که تقصیر شما نیست، چاق شدن تا حدودی تقصیر شماست، اما این که فکر کنید با رژیم غذایی خاص، در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید به وزن ایده آل برسید، حتما اشتباه است. این جملات فقط در تبلیغات کاربرد دارد، نه در زندگی واقعی شما.
چگونه در دوران بارداری چاق نشویم؟ اگر وزنی بیش از آن چه پزشک توصیه کرده بود به دست آوردید، با پزشک راجع به آن صحبت کنید. در بیشتر موارد باید تا زایمان صبر کنید و پس از آن وزن اضافی را کاهش دهید.
پاکیزه‌خوری، فضیلتی اخلاقی در اقتصاد اسلامی یک استاد دانشگاه گفت: انسان‌های طالب روزی حلال از کارها و اعمالی که در آلوده کردن روزی حلال نقش دارند پرهیز می‌کنند.
گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.